3.1 C
Rīga
trešdien, 8 maijs, 2024

Džeims Brauna un Keitas Mosas kopīgi radītā līnija matiem – arī Latvijā!

 

Viņa rokraksts ir dabiski seksīgas un vienkārši veidotas frizūras un viena no viņa lielākajām fanēm, modelēm un labākajām draudzenēm ir Keita Mosa, kura pilnībā uzticas viņa gaumei. Keita ir Džeimsa mūza un insipirāciju avots. Ne velti viņa ir redzama Džeimsa Brauna reklāmas kampaņās.

james_brown032685_p_400
 

Džeims 20 gadu laikā ir radījis tādu produktu līniju, kurus varētu saukt par zvaigžņu vērtiem – viņa pakalpojumus izmanto un produktus lieto gan Sāra Džesika Pārkere, gan Bekhemi, Gvindeta Paltrova, Kirstena Dansta, Džonijs Deps un citi. Tagad šie produkti par pieņemamu cenu ir nopērkami labākajos Latvija kosmētikas veikalos!

produkti_222

 

Sastāvdaļas, kas izmantotas produktos, tipiski tiek uzskatītas par ādas kopšanai piemērotām, bet Džeims ir uzdrīkstējies tās izmantot arī matu līdzekļos, kas ir radījis lielisku rezultātu – Murumuru sviests, ūdenskrese, nātre, baltā tēja un graudu dīgļi. Viņš iedvesmojas no personīgās kaislības pret laukiem un smaržas – atspirdzinoša un unikāla meža smarža ar meža hiacintes notīm, roze, dzintars un ciedraskoks. Džeims Brauns savus līdzekļus ir iedalījis četrās kategorijās – sausiem matiem, kombinētiem matiem, ķīmiski bojātiem un normāliem matiem.

1james_and_sienna_copy_430

2james_and_paris_hilton_copy_430 

3james_and_emma_watson_copy_573 

16 must have produkti, par kuriem krīt un ceļas visa Londona, tagad pieejami arī Latvijā – izmēģini tos!

jbl_visual_guide_draft18_200

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsBalleshanaas
Nākamais rakstsMīlestība