4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Vislabākā dāvana vīrietim

 

gillette_men100_arlogo_430

Pateicoties tam, ka sievietes sniedz savus padomus un atbalsta savus mīļotos ikdienā, vīrieši zina, ka viņu partneres labi pazīst viņu vajadzības un vēlmes.

Taču vīriešu sapņus un ādas kopšanas vajadzības pārzina arī Gillette, kam uzticas 600 miljonu vīriešu visā pasaulē. Vīrieši vēlas vienkāršus un efektīvus risinājumus, tādēļ šī gada Gillette Ziemassvētku piedāvājums veidots tā, lai varētu izvēlēties katram vīrietim piemērotus skūšanās līdzekļus. Komplekti sniedz iespēju dāvināt vīriešiem ne tikai nepieciešamos skūšanās līdzekļus, bet arī losjonus pēc skūšanās un antiperspirantus.

Skūšanās ir nepieciešamība

Skūšanās ir vienīgā vīrieša ikdienas darbība, kurā jālieto kosmētika. Trīs Gillette Ziemassvētku dāvanu komplekti piedāvā preču klāstu, kas apmierinās visas ar skūšanos saistītās vajadzības un ir piemērots visiem skūšanās paradumiem.

Mēs piedāvājam divus Ziemassvētku komplektus ar Gillette Fusion skuvekli. Vienā no šiem komplektiem, kopā ar skuvekli saņemsiet arī Gillette Fusion skūšanās želeju. Mēs piedāvājam arī komplektu, kurā ir vienreizējas lietošanas Blue 3 skuvekļi un Gillette Series skūšanās želeja. Vīriešiem, kas vēlas visērtākos un tehnoloģiski modernākos skūšanās līdzekļus, Gillette piedāvā vairākus komplektus, kuros ietilpst ekskluzīvais ar bateriju darbināmais Gillette Fusion Power Stealth skuveklis.

01_stealth_gel_hi_200 stealth_gel_splash_hi_200

Ikdienas kopšana

Vīrieši, kuru skūšanās un ādas kopšanas vēlmju apmierināšanai nepietiek ar parasto skuvekli un želeju, noteikti atzinīgi novērtēs Gillette komplektu ar trīs vienreizējas lietošanas Blue 3 skuvekļiem, Gillete Series skūšanās želeju, Gillette Cool Wave  losjonu pēc skūšanās un izsmidzināmu antiperspirantu iesaiņotus elegantā tumši zilā kosmētikas somiņā. Turklāt Gillette piedāvā divus papildu komplektus – vienā ietilpst seši Gillette Blue 3 skuvekļi un Gillette Series skūšanās želeja, savukārt otrā Gillette Series skūšanās želeja un Gillette Series balzams, kas nomierina ādu pēc skūšanās. Katrs no šiem komplektiem ir iesaiņots elegantā tumši zilā kosmētikas somiņā, kas ir ļoti praktiska ceļošanai un lietošanai ikdienā un kur var ielikt visus ikdienas lietošanai nepieciešamos tualetes piederumus un kosmētiku.

06_owijka_gel_balm_hi_400

Kopšana un svaigums

Trīs Gillette Ziemassvētku komplektos ir produkti, kas sniegs svaiguma sajūtu. Vienā no komplektiem ir iekļauts Gillette Arctic Ice losjons pēc skūšanās un šīs pašas aromātu sērijas izsmidzināmais antiperspirants ikdienas lietošanai. Otrā komplektā ietilpst izsmidzināms Gillette Storm Force antiperspirants ar atsvaidzinošo aromātu un šīs pašas aromātu sērijas dušas želeja. Prasīgākiem vīriešiem Gillette piedāvā kosmētiskajā somiņā iesaiņotu komplektu, kurā ietilpst Gillette Fusion skuveklis, Gillette Fusion skūšanās želeja un Gillette Blue losjons pēc skūšanās .

  07_apspray_splash_ai_hi_200 08_apspray_showergel_sf_hi_200

balm_gel_apspray_hi_200_01

Šie Ziemassvētku komplekti apmierinās visdažādākās skūšanās vajadzības. Gillette ir ne tikai vīriešu ādas kopšanas un skūšanās, bet arī Ziemassvētku dāvanu eksperts. Gillette piedāvā plašu preču klāstu, ļaujot izvēlēties savam partnerim vislabāko dāvanu Ziemassvētkos.

Klikšķiniet šeit, lai aplūkotu visas Gillette dāvanas!

Informācija par ražotāju

Procter & Gamble kompānijas zīmols Gillette ir pasaules līderis vīriešu kosmētisko produktu tirgū. Gillette piedāvājumā ir skuvekļi, to asmeņi, skūšanās kosmētika, losjoni pēc skūšanās un antiperspiranti. Gillette ir arī vadošais sieviešu skūšanās produktu zīmols.

Vairāk informācijas par Gillette garantijas programmu www.izdevigspirkums.lv.

Programma spēkā no 01.10.2009. līdz 31.12.2009.  

lv_a4_gillette_xmass_bilde_400

 

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstssniega gaidās
Nākamais rakstssapņi un kulta filma