4.5 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Skropstu serums – jauna ēra skropstu kosmētikā

 

Jau augustā ziņu aģentūras izplatīja informāciju, ka pētnieku grupa no L`Oréal laboratorijām zinātnieces Patrīcijas Pino (Patricia Pineau) vadībā atradusi jaunu risinājumu, kā ar kopjošām, nevis krāsojošām metodēm padarīt skropstas ievērojami kuplākas un garākas, un ka veikalu kosmētikas plauktos drīzumā parādīsies jauns skaistumkopšanas līdzeklis. 

serum_fermeuk_430

Jaunais kosmētikas tirgus brīnumbērns gan nav radies gluži tukšā vietā: jau kādu laiku tā priekštecis pastāvējis ASV – recepšu medikamenta formā, cenu amplitūdā vidēji 40-150 USD. Taču zinātnieki no Francijas nākuši klajā ar jauniem pētījumu rezultātiem, jaunu pieeju un jauniem principiem, padarot skropstu serumu pieejamu gan cenu, gan lietošanas drošuma un vienkāršības ziņā. Pagaidām skropstu serums vēl ir samērā ekskluzīvs kosmētikas līdzeklis no izplatības viedokļa – uz šo brīdi to esam redzējuši tikai divu zīmolu piedāvājumā: vasaras beigās ar savu Oscillation Powerbooster prezentēja luksusa zīmols Lancôme, bet šobrīd vietu šā gada jubilāra L`Oréal Paris stendos ieņem Renewal Lash Serum.

 

Kam paredzēts skropstu serums?

Skropstu serums paredzēts ikkatrai sievietei, neatkarīgi no vecuma, ja viņai šķiet, ka skropstas ir par īsu, par plānu, vai arī, ja tās intensīvi izkrīt. Serums dod skropstu attīstībai nepieciešamo spēku, novērš bojājumus, uzlabo skropstu virsmas struktūru, lai tās varētu kļūt biezākas, kuplākas, izaugt garākas. Bez tam, piemēram, L`Oréal Paris skropstu serums arī pasargā skropstas no izkrišanas, piemēram, tušas notīrīšanas laikā.

serum_ouvertuk_430

Jauns solis mūsu skaistumkopšanas rituālā – patiešām nebijušas iespējas vai mārketinga triks?

Šis ir viens no tiem gadījumiem, kad gan lietotājas, gan speciālisti, gan pasaules skaistumkopšanas prese vienbalsīgi dzied slavas dziesmas jaunai precei. Skropstu serumu parādīšanās jau izraisījusi īstu vētru Rietumu presē. Tiek prognozēts pat skropstu tušu ēras gals – seruma efekts ir tik izteikts, ka jau ar to vien skropstas izskatās garas un kuplas. Karstākais jaunums, apvērsums un pat revolūcija – tā tiek dēvēts jaunais kosmētikas līdzeklis. Taču zvanīt sēru zvanus skropstu tušas piemiņai ir stipri pāragri – serumu izmantošana neizslēdz tušas lietošanu. Vēl vairāk: šie divi skropstu kosmētikas līdzekļi viens otru papildina – serums lietojams gan atsevišķi, gan zem skropstu tušas.

 

Tehnoloģijas

Vai skropstu un matu kopšanas līdzekļi ir līdzīgi? Gan jā, gan nē. Skropstu serumu izstrādātāji noteikti smēlušies iedvesmu bagātīgajā matu kopšanas līdzekļu klāstā un L`Oréal Paris gadījumā – arī 100 gadus ilgajā matu augšanas pētījumu pieredzē. Taču šī pati pieredze arī rāda, ka skropstu un matu dzīves cikls un "augšanas shēmas" atšķiras. Piemēram, skropstām ir salīdzinoši īsāka augšanas fāze un attiecīgi ilgāka "snaudošā" fāze. Un tā ir tikai viena no atšķirībām. Līdz ar to tiek izmantoti zinātnes atklājumi un tehnoloģijas, kas pārbaudi izgājušas jau matu kopšanas līdzekļos, taču īpaši pielāgotas tieši skropstu īpatnībām.

Lietošana

Skropstu serums ir kopjošās, nevis dekoratīvās kosmētikas līdzeklis. Tas lietojams gan no rīta zem tušas, lai spēcinātu skropstas, mazinot arī to izkrišanu tušas notīrīšanas laikā, gan arī vakarā pēc dekoratīvās kosmētikas notīrīšanas, lai visu nakti varētu brīvi iedarboties, spēcinot skropstas un labojot to virsmas bojājumus. Svarīgi ir serumu klāt gan pie skropstu saknēm, gan visā skropstu garumā. Jāpiebilst, ka gan mūsu testēto serumu konsistence, gan otiņu uzbūve ir speciāli izstrādātas, lai šādu uzklāšanu maksimāli atvieglotu.

visu_def_serum_double_extension_430

L'Oreal Paris RENEWAL LASH SERUM būs pieejams tirdzniecībā šī gada decembra mēnesī veikalu tīklos Drogas, Kolonna, Stokmann u.c. Aptuvenā tirdzniecības cena: 9,99 Ls.  

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsIr cilvēki, kuriem nesanāk..
Nākamais rakststurpinām smaidīt…