10 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Iepazīsties ar Dream Creamy Foundation!

 

shades_430

Maybelline New York satriec no jauna, atklājot revolucionāro jauno tonālo krēmu, kas uztur ādā nepieciešamo mitruma līmeni, pateicoties inovatīvajai tekstūrai, kas apvienota ar satriecošu toni.

Pēc daudziem izpētei veltītiem gadiem Maybelline Laboratories izstrādāja papildinājumu ļoti veiksmīgajai Dream sērijai. Maybelline mērķis bija radīt un pilnveidot tonālo krēmu, kas būtu paredzēts sausākas ādas īpašniecēm un vienlaikus dāvātu to pašu juteklisko sajūtu un nevainojamo toni, ko sniedz visi pārējie Dream produkti. Un tad sekoja tonālā krēma Dream Creamy Foundation dzimšana!

dream_productshadow_439

Galvenā Dream Creamy Foundation sastāvdaļa ir elastomērs – svarīgākais Dream DNS elements, kas atrodams arī tonālajos krēmos Dream Matte Mousse un Dream Satin Liquid. Elastomērs sniedz Dream sastāvam izcilu elastīgumu un vieglumu. Dream Creamy Foundation sastāvā iekļautais mitrinošais krēms sastāv no emolientiem, kas izlīdzina un nostiprina ādu, saglabājot pietiekamu mitruma daudzumu ādā un mīkstinot sausu, raupju ādu. Āda ir mitrināta un sejas tonis – nevainojams. Āda kļūst 100% gluda un maiga kā mazulim. Saputojot divus elementus maisīšanas procesā, kas norisinās lielā ātrumā, sastāvs tiek pilnībā samaisīts un sajaukts – rezultātā iegūstot bagātīgu tekstūru, kas satur vairāk nekā 30% krēma un mitrina ādu līdz pat 14 stundām. Jaunākā Dream sensācija neapstājas pie perfektas ādas, tā padara ādu 100% gludu un maigu kā mazulim!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.