11.1 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Baudi sava ķermeņa izstaroto labsajūtu, vingrojot pareizi!

 

Mūsu ķermenis ir radīts kustībai! Regulāras fiziskās aktivitātes ietekmē uzlabojas ne tikai ārējais izskats, bet rodas virkne pozitīvu iedarbību uz organismu un veselību.

Bieži rodas jautājums – kad, kur un kā, lai es sāku?! Atrodi sev piemērotu nodarbības veidu un sāc jau šodien vai rīt – fiziskai aktivitātei nekad nav par vēlu!  Aktīvās atpūtas centrā "Joker klubs" notiek dažāda veida un intensitātes nodarbības – gan mierīgas, zemas, gan aktīvas, augstas intensitātes.  Atkarībā no Taviem mērķiem un individuālajām vēlmēm, "Joker klubā"  Tu varēsi  atrast sev piemērotu nodarbību. 

"Ārstnieciskā vingrošana", " Vesela mugura", " Mugurai un vēderam"  ir nodarbības, kuras vada sertificēta fizioterapeite. Tās īpaši domātas sēdoša darba darītājiem, muguras problēmu  profilaksei un ārstēšanai  (muguras sāpes, saspringums,  stājas asimetrijas, muskulatūras disbalanss, skolioze, diska trūce, spondiloze, u.c.). Īpaši jāizceļ nodabība "Vesela mugura", kura notiek nelielās grupās un tajā tiek pielietots speciāli izstrādāts vingrinājumu komplekss muguras veselībai. Nodarbības beigās saņemsi noderīgu informāciju par muguras veselību un 15 min pēc nodarbības ir atvēlētas jautājumiem.

Ja vēlies  kārtīgi izkustēties, izlādēties pozitīvas mūzikas pavadībā, uzlabot ķermeņa formu, atbrīvoties no liekajām kalorijām, uzlabot spēku, sirds-asinsrites sistēmu, vielmaiņu, elpošanas sistēmu, tad apmeklē  dažādas intensitātes nodarbības, gan aerobo  darba spēju, gan muskuļu spēka un reljefa uzlabošanai.

dsc_0063_430 

"Joker klubā"  ir iespēja vingrot arī individuāli vai divatā.  Ja Tev rodas jautājumi par nodarbībām vai ir kādas veselības problēmas, par kurām vēlētos konsultēties – ir iespēja konsultēties ar sertificētu fizioterapeiti Ievu Kundziņu (tel. 29109865).

Atceries – nekad nav par vēlu fiziskām aktivitātēm. Uzlādē  sevi  ar pozitīvām emocijām, tonizē un atbrīvo – ļauj laimes hormoniem pārņemt savu ķermeni.  Izbaudi sajūtas!

Sīkāku informāciju par nodarbībām, citiem pakalpojumiem un mūsu demokrātiskajām cenām saņemsi ielūkojoties www.jokerklubs.lv.

Tiekamies "Joker klubā" un vingojam kopā! 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsBRR.
Nākamais rakstsIepazīsties ar Dream Creamy Foundation!