6.4 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Izbaudi Ecotools otu maigo pieskārienu!

 

Ja tiecies uz ekoloģisku dzīvesveidu – tajā skaitā kosmētiku, uzturu un pārtiku, ir vērts ievērot zaļos principus arī izvēloties kosmētikas otas un birstītes. Tieši Ecotools produkti tevi iepriecinās ar savu attieksmi un izpildījumu. Arī Latvijā šobrīd ir pieejams šis zaļi domājošais zīmols, kas, izgatavojot savus produktus, ievēro visus EKO domāšanas un ražošanas principus.

Ja ar šo argumentu tev ir par maz, mēs varam pastāstīt vairāk. Otiņu rokturīšiem tiek izmantots bambusa koks, kas dabā ātri atjaunojas. Otiņu un birstīšu sariņi ir izgatavoti no maigas sintētikas – vadoties pēc EKO principiem pret vardarbību, netiek nodarīts pāri nevienam dzīvnieciņam. Produktu radīšanā tiek izmantotas augu valsts izejvielas – Lufa (augs), bambusa velūrs, ātri augošās Ķīnas nātres, kokvilna, dabīgs pumeks, augu celuloze, sojas pupiņu eļļa u.c. dabīgas izejvielas. Metāla un plastmasas detaļas ir izgatavotas no otrreizējās pārstrādes materiāliem, samazinot resursu patēriņu un atkritumu apjomus. Un tas vēl nav viss! Ecotools ziedo 1% no savas peļņas organizācijai, kas rūpējas par planētas attīrīšanu. Tādējādi ar savu pirkumu tu sniedz tiešu labumu mūsu Zemeslodei.

1206_6_piece_brush_set_pkg_430

Pat ja neesi kvēla ekoloģiskā dzīvesveida atbalstītāja, Ecotools produkti ir kvalitatīvi un tos ir vērts pamēģināt kaut vai pievilcīgā dizaina dēļ. Galu galā, kāda pūdera ota, vannas sūklis, vai pēdu vīlīte ik pa laikam ir vajadzīga, un Ecotools šādos gadījumos ir vislabākā izvēle!

22715_ramie_and_bamboo_bath_mitt_pkg_430_01

Ecotools produktus vari iegādāties internetā, veikalā cosmetics4you t/c. Domina Shopping, kā arī RIMI Hypermarket Alfa, Spice, Azur, Olimpija un Stockmann.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.