6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Dženifera Lopesa – “L’Oréal Paris” jaunākā vēstniece

 

Sirils Čapils, globālā zīmola "L'Oréal Paris" prezidents, ir paziņojis par jauno sadarbību ar satriecošo un daudziem talantiem apveltīto Dženiferu Lopesu. Viņš uzskata, ka sievietes visā pasaulē apbrīno ne tikai Dženiferas skaistumu, bet arī mērķtiecību, tāpēc "L'Oréal Paris" ir pagodināti, ka tieši Dženifera ir pievienojusies globālā kosmētikas zīmola pārstāvju sarakstā. Jau drīzumā varēsim redzēt viņu jaunākajās dekoratīvās kosmētikas līdzekļu un matu kopšanas līdzekļu reklāmas kampaņās. Arī Karena T. Fondu, "L'Oréal Paris USA" prezidente, atzīst, ka Dženiferas talants un panākumi aptver vairākas nozares, kas līdz ar viņas neapšaubāmo skaistumu padara viņu par mūsdienu sievietes paraugu. Karena uzsver, ka popzvaigzne patiešām iemieso "L'Oréal Paris" filozofijas garu – "Jo Tu esi tā vērta".

Pati Dženifera Lopesa atzīst, ka lielāko savu dzīves daļu ir lietojusi tieši "L'Oréal Paris" izstrādājumus, tāpēc iespēju strādāt ar šo visā pasaulē pieejamo zīmolu viņa uzņēmusi ar sajūsmu. Dženiferai vienmēr patikušas "L'Oréal Paris" izstrādājumu izsmalcinātās reklāmas kampaņas, tāpēc viņa ir saviļņota, ka var pārstāvēt zīmolu, kurā ietverts vēstījums par sievietes vērtību.

Dženifera Lopesa pievienojas prestižajam "L'Oréal Paris" pārstāvju sarakstam, kurā ir arī šādi vārdi: Mila Jovoviča, Patriks Dempsijs, Reičela Veisa, Bejonse Noulza, Diāna Krīgere, Evandželīna Lilija, Endija Makdovela, Eva Longorija, Frīda Pinto un Žerārs Batlers.

jennifer_lopez_430

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsapkopojums pec svetkiem
Nākamais rakstsmums vajag