6 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Maigākā šīs vasaras modes aktualitāte: Kā valkāt ziedu rakstus?

 

Šķiet, ka nav sievišķīgākas modes tendences, kā ziedu raksti. Taču, tai pat laikā, ir jāspēj visu saglabāt līdzsvarā, jo, kas par daudz, tas par skādi. Ziedu raksti modē nav pirmo vasaru, taču ir skaidrs, ka katru vasaru gribas atklāt jaunus veidus, kā tos valkāt.

Kleitas

Protams, viens no vienkāršākajiem veidiem, kā pielietot šo tendenci ir, uzvelkot vasaras kleitu ar ziedu rakstu. Ja tu esi gatava ieslēgt maksimālo sievišķību, tad droši dodies iepirkties!

Šajā sezonā dizaineri piedāvā ļoti plašu modeļu klāstu – sākot ar zīda kleitām ar masīviem un gandrīz izplūdušiem ziedu rakstiem, un beidzot ar kokvilnas kleitu bohēmiskā stilā ar sīku rozīšu rakstu. Izvēlies to, kas visvairāk patīk!

Apavi

Tu dod priekšroku atturīgam un samērā klasiskam stilam? Lai tu šovasar būtu stilīga, pietiks arī ar to, ka savu garderobi atsvaidzināsi ar puķainām sandalēm vai balerīnām un kedām neformālākam pasākumam. Starp citu, puķaini apavi lieliski iederēsies arī tavā darba garderobē. Vajag tikai atrast to īsto apavu pāri!

Aksesuāri

Ne mazāk veiksmīgs pirkums būs arī aksesuārs ar ziedu motīviem. Lakati, somas, auskari, rokassprādzes…Tāpat kā apavi, arī aksesuāri spēs „atsvaidzināt” tavu ikdienas tēlu. Tas vairo sievišķību, kā arī uzlabo omu gan tev, gan apkārtējiem.

 

Iedvesmu foto: Pinterest.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.