1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Astoņi neapgāžami iemesli, kāpēc tev vajadzētu mīlēt savas mazās krūtis

 

Reāli, vai nav smieklīgi, kā liela daļa vīriešu vēlas, lai sievietēm būtu „perfekts” ķermenis? Lai viņām ir lielas un kuplas krūtis, uz ko skatīties? Ja godīgi, viņi laikam nesaprot to, ka mazas krūtis ir superīgas! Zemāk ir apkopoti tikai daži iemesli, kāpēc:

Sportojot tev nav vajadzīgi divi sporta krūšturi. Ar vienu pilnībā pietiek, un arī jāmazgā nav divi. Dubults labums!

Vīrieši skatās tev acīs. Jā, mums, sievietēm ar mazām krūtīm, ir paveicies, jo mums ar vīrieti var notikt pilnvērtīga saruna, kuras laikā viņš skatās tev acīs, nevis blenž uz krūtīm.

Ne vienmēr ir nepieciešamība valkāt krūšturi. Tieši tā. Kurš gan pievērsīs uzmanību tam, kas notiek zem tava džempera? Vēl kāds bonuss – tu vari vilkt kleitu ar atkailinātu muguru un nesatraukties par to, ka tavas krūtis „skraidīs” visos iespējamajos virzienos.

Topiņi ar iestrādātu polsterējumu. Vēl viens veids, kā ietaupīt naudu, jo nav jāpērk krūšturis!

Tava mugura saka „paldies”. Lielas krūtis var radīt papildus slodzi mugurai un kaitēt stājai.

Tu izskaties jaunāka. Tā ne vienmēr bija pozitīva lieta (it īpaši vidusskolas laikā), bet tagad viss ir mainījies! + Mums nav jāsatraucas par to, ka krūtis nokarāsies.

Vasaras sezonā tu esi karaliene. Padomā par visiem tiem apģērba gabaliem – bez lencēm, ar atklātu muguras daļu… Ņem tos visus! Valkā jebkuru bikini un nesatraucies, ka izskaties pārāk seksīgi! Tu pat vari skriet sporta krūšturī vai peldkostīmā un neizskatīties pēc Pamelas Andersones.

Vairāk baudas. Jā, mazas krūtis ir jutīgākas pret pieskārieniem.

 

Tev vajadzētu lepoties, ka esi mazo krūšu klubiņā! Tu saudzē savu veselību, apģērba pasaulē tev ir plašākas iespējas, un arī maks ir pateicīgs, jo krūšturi ir dārgi!

 

Avots: Yourtango.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.