6.1 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Visu var uzlabot! Pieci noteikumi labākam seksam

 

Close up on couple feet getting out the blanket by Cristian Negroni on 500px.com

Visi savā dzīvē vēlas lielisku seksu, bet, diemžēl, dzīvē ne vienmēr var iegūt visu, ko vēlamies. Tas, ko mēs varam darīt, ir mēģināt kaut ko darīt lietas labā. Kā ne kā, mēģināts nav zaudēts! Lūk, daži padomi, kā padarīt savu seksuālo dzīvi labāku!

Turi savu „seksa gaismu” ieslēgtu

Varbūt tas izklausās smieklīgi, bet tas lieliski paskaidro domu. Pēc darba esi nogurusi? Darba diena ievilkās? Neļauj šiem sīkumiem ietekmēt tavu seksuālo dzīvi! Protams, iekrist gultā un aizmigt ir vieglāk, bet, ja tu neizslēgsi savu iekšējo vēlmi, intīmā dzīve iekrāsosies jaunās krāsās! Apskaujieties, skūpstieties, skatāties erotiskās filmas… Sekss nav rutīna, bet gan bauda!

Noskaidrojiet, ko katram no jums nozīmē „labs sekss”

Atklāti izrunājieties. Noskaidrojiet, ko katrs no jums vēlas, kas patīk un kas nepatīk. Pat, ja tie būs nelieli jaunatklājumi, izmaiņas un otra vēlmju ņemšana vērā, noteikti nāks par labu.

Plānojiet

Daudziem tas varētu šķist dīvaini – kā gan ieplānot vēlmi, kas parasti rodas pēkšņi? Bet tie, kam ir bērni vai darbs, lieliski zina, par ko ir runa. Laiku, ko veltīt sev, atrast nav viegli, bet, ja to jau laicīgi ieplānosi, tad būs vieglāk. Sajūtu līmenī nekādas izmaiņas jūs abi nejutīsiet. Tieši otrādi, jūs priecāsieties par to, ka spējāt atrast laiku cits citam.

Pagariniet priekšspēli

Priekšspēle nav trīs minūšu ilgs process pirms vaginālā seksa. Tā ir spēle, kuru var izstiept visas dienas garumā. Ieslēdz kaisli jau no rīta un „kurini” līdz pat vakaram: erotiskas īsziņas, pieskārieni, skūpsti, fotogrāfijas… Derēs jebkas, kas spēj noturēt interesi.

Nepārņem partnera garastāvokli

Ilgās un nopietnās attiecībās nereti mēdz būt tā, ka viena cilvēka skumjas pāriet arī pie otra (vai arī otram šķiet, ka pirmais ir apvainojies). Nevajag. Katram cilvēkam ir tiesības uz savu garastāvokli un enerģijas patērēšanu. Ja tu pārņemsi tikai pozitīvās emocijas, negatīvās pazudīs daudz ātrāk.

 

Avots: Cosmo.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.