2.9 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Uzveic celulītu ar Avon Solutions Cellu-defy pretcelulīta līdzekli ar karambolu!

 

Lai efektīgi uzveiktu celulītu, Avon ir radījis Solutions Cellu-defy pretcelulīta līdzekli ar karambolu.

Karambolas auglis tiek iegūts tikai saules pielietajā Dienvidāzijā, kur to jau gadiem ilgi lieto tā atveseļojošo īpašību dēļ. Avon pētījumi pierāda, ka karambolas auglis satur taukus dedzinošu enzīmu, kas palielina ķermeņa dabisko spēju sadedzināt taukus. Tieši tāpēc Avon ir apvienojis šī augļa labākās īpašības vienā produktā, kas sadedzina taukus 3 reizes ātrāk! Tas veicina tauku šķelšanos, aizsargā no jauna celulīta veidošanās, līdzeklis ātri iesūcas, nogludina ādu un tam ir netaukains sastāvs. Līdzeklis ir dermatoloģiski pārbaudīts!

Sabiedrībā par celulītu joprojām valda daudz mītu. Ir pieņemts, ka celulīts ir tauki, taču patiesībā celulīts ir tauku forma, kas, pretēji parastajiem taukiem, ir īpaši noturīga pret vingrojumiem un diētām. Celulīts piemeklē 9 no 10 sievietēm un arī 1 no 10 vīriešiem. Celulīts bieži vien attīstās jaunībā un ar gadiem kļūst tikai vēl izteiktāks – nav taisnība, ka tikai gados vecākiem cilvēkiem ir celulīts. Nav viena efektīva risinājuma cīņā pret celulītu, bet ir vairāki līdzekļi, kas var uzlabot celulīta skarto vietu izskatu.

Problēma: Pirmās celulīta pazīmes ir redzamas, tikai saspiežot ādu. Risinājums: Cellu-sculpt pretcelulīta losjons. Tas nostiprina ādu un aizkavē celulīta rašanos.

Problēma: Celulīts ir redzams, saspiežot ādu vai arī bez saspiešanas ir redzamas mērenas celulīta pazīmes. Risinājums: Cellu-sculpt 3X ar masāžas rullīšiem. Tas nogludina apelsīna miziņai līdzīgo ādu un samazina celulītu.

Problēma: Krūšu āda ir zaudējusi tvirtumu. Risinājums: Tonizējoša želeja krūtīm. Tā nostiprina un piepaceļ krūtis.

Problēma: Ir redzamas strijas. Risinājums: Pretstriju līdzeklis. Tas efektīgi nogludina strijas.

Problēma: Īpaši redzamas ādas krokas un izteikts celulīts ar dziļām bedrītēm.  Risinājums: Cellu-defy pretcelulīta losjons ar karambolu. Karambolas komplekss sadedzina taukus un samazina tauku šūnas, samazinot celulītu.

 

Jautā savai Avon konsultantei!

www.avon.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.