9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Līdzeklis veselīgam iedegumam

 

Rūpējoties par veselību un labsajūtu, aizsarglīdzekļi pret sauli ir jālieto vienmēr, kad paredzēts pakļaut ādu saules iedarbībai. Taču daudziem tas rada bažas, ka āda neiedegs un cerētais prieks par sauļošanos būs zudis.

BIODERMA piedāvā inovatīvu risinājumu – unikālu aizsargājošu un iedegumu veicinošu spreju jutīgai sejas un ķermeņa ādai Photoderm BRONZ. Pateicoties efektīvai un līdzsvarotai aizsardzībai pret UVB un UVA starojumu (SPF 30/ UVA 16), Photoderm BRONZ droši aizsargā pret saules apdegumiem un novērš priekšlaicīgu ādas novecošanos. Ekskluzīvais, patentētais Cellular BIOprotection® komplekss nodrošina optimālu ādas šūnu aizsardzību pret UV starojuma nelabvēlīgo ietekmi.

Unikāla ir Photoderm BRONZ iedarbība uz iedeguma veidošanās procesu: sprejs aktivē un pastiprina melanīna veidošanos un uzlabo tā izplatīšanos. Tādējādi Photoderm BRONZ sekmē dabiskās aizsardzības pastiprināšanu un paildzināšanu pēc ādas pakļaušanas UV starojumam. Ar mazāku UV starojuma devu var panākt lielāku iedegumu, un iedegums veidojas veselīgāk!

Photoderm BRONZ ir īpaši piemērots gaišai ādai, ja ir grūtības iedegt vai ir vēlme pastiprināt iedegumu. Sprejam ir inovatīva, īpaši maiga un neredzama tekstūra, kas nodrošina ādas labsajūtu. Photoderm BRONZ neveido taukainu kārtiņu, neatstāj baltas joslas uz ādas, ir fotostabils un ūdens noturīgs. Īsts sabiedrotais dzīvespriecīgai vasarai!  

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsEsi skaista karstā laikā
Nākamais rakstsAtpakaļ