12.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Atklāj jaunos Garnier Fructis šampūnus!

 

Nedēļas garumā piecas Cosmo izvēlētas meitenes izmēģināja jaunos Garnier Fructis Fruit Explosion stiprinošos šampūnus. Nu tev ir iespēja uzzināt, kā viņām tie patika. Izlasi atsauksmes un izmēģini Garnier Fructis arī tu!

Evija Collenkopfa (26): Saņemot Cosmopolitan redakcijā šampūnus testēšanai, nopriecājos, jo bija sniegta iespēja izmēģināt nevis vienu no jaunajiem šampūniem, bet gan visus trīs. Kā pirmo izmēģināju Fructis Fruity Passion šampūnu, kas satur kokosriekstu eļļas un pasifloras ekstraktu. Jau mazgājot matus, jutu cik burvīgi mīksti tie kļūst, savukārt neatkārtojami saldais aromāts aizveda uz īstu tropu paradīzi. Mati pēc mazgāšanas bija mīksti un viegli veidojami. Līdzīgs efekts, arī mazgājot matus ar Fructis Citrus Mint Fresh, kā arī Fructis Grapefruit Tonic šampūniem. Manuprāt, Fruity Passion šampūnu ir ideāli izmantot, mazgājot matus vakarā tieši pirms gulētiešanas, jo saldenais aromāts burvīgi nomierina, savukārt Citrus Mint Fresh un Fructis Grapefruit Tonic labāk izmantot pēc sporta nodarbības agri no rīta vai vakarā, jo tie sniedz papildus enerģijas lādiņu un svaigumu turpmākajiem dienai un darbiem.

Indra Riekstiņa (23): Visiem trim šampūniem ir fantastiska smarža, tie labi puto un ir viegli izskalojami. Mati pēc mazgāšanas nav savēlušies un ir viegli ķemmējami. Protams, man kā garu matu īpašniecei gribētos, lai visiem šampūniem būtu nopērkams arī kondicionieris no tās pašas sērijas, jo pagaidām tas ir tikai Fruity Passion, taču arī bez kondicioniera lietošanas varēju matus viegli izķemmēt un tie bija spīdīgi. Manuprāt, visi šampūni ir piemēroti ikdienas lietošanai un katru dienu tā vien gribas sajust svaigo augļu smaržu matos. Noteikti iesaku šos šampūnus arī citām meitenēm, it īpaši greipfrūtu šampūnu – smaržas dēļ tas kļuva par manu favorītu!

Linda Līmane (23): Pirmo izvēlējos Fruity Passion, kuram nāca līdzi koncidionieris. Atvēru un mmm, galvā uzreiz sāka skanēt dziesmas vārdi no grupas Instrumenti: “Esmu gatavs apēst tevi!” Šampūns bija tik smaržīgs, ka ierāva mani aromāta virpulī. Izmazgāju matus un tie patīkami smaržoja visu dienu, bija viegli un spīdīgi, nepūkojās. Nākamajā dienā izvēlējos zaļo Citrus Mint Crush šampūnu. Tas smaržoja ļoti patīkami, atsauca prātā vasaru. Izmazgājot galvu, bija patīkama atsvaidzinoša sajūta, mati atkal kļuva viegli un pakļāvīgi. Tiesa, pēc šī šampūna mati sataukojās ātrāk kā parasti. Pēdējo izmēģināju Grapefruit Tonic – tā rūgtenā smarža man ne visai patika, bet maniem matiem šis šampūns patika vislabāk – mati netaukojās vēl ilgi.

Kristīne (29): Ļoti priecājos, kad radās iespēja pamēģināt jauno Fruit Explosions sēriju. Visi šampūni ir caurspīdīgi, ar vieglu tonīti. Ar burvīgu aromātu, kas tiešām atbilst tam, kas norādīts uz etiķetes un nav pārāk sintētisks. Šampūni lieliski puto. Ar man ierasto šampūna daudzumu bija stipri par daudz, šo vajag krietni mazāk, tātad Fructis Fruit Explosion ir ekonomiskāki kā vairums šampūnu. Vieglās tekstūras šampūni labi attīra matus, nepadarot tos sausus un nesaveļot pakulās. Pēc šampūna lietoju vienīgo šajā sērijā pieejamo kondicionieri, kas paredzēts normāliem un sausiem matiem. Un šī kombinācija ir lieliska. Kondicionieris ir vieglas konsistences, nav taukains, nepadara matus smagus, nesatauko ātrāk. Mati kļūst mīksti, spīdīgi, zīdaini. Noteikti iesaku šo sēriju citiem!

Kitija Nulle (18): Pirmais, kas šampūnos pievērsa uzmanību, bija smarža. Visvairāk man iepatikās piparmētru un citronu svaigais aromāts. Atzīšos – tas bija tik labs, ka dažas dienas matus mazgāju pat vairākas reizes. Šampūni lika maniem matiem un arī galvas ādai justies svaigai un tīrai. Vislabākais ka, izskalojot matus,  šampūna smarža nepazuda, kā tas mēdz notikt ar citiem šampūniem. Man ļoti patika šampūns Grapefruit Tonic, kas radīja manās matu cirtās sen nebijušu spīdumu. Patika arī Citrus Mint – tas izturēja pārbaudījumu manā ceļojumā. Mati nebija zaudējuši ne apjomu, ne mirdzumu un smaržu, kaut gan bija pagājušas vairāk kā 24 stundas.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.