1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Izmanto agrās rīta stundas pilnvērtīgi!

 

Pētījumos pierādīts, ka cilvēki, kuri lietderīgi izmanto agrās rīta stundas, ir daudz veiksmīgāki par vakara pūcēm. Eksperti uzsver, ka dažas lietas padodas daudz labāk, ja tās paveicam ap brokastu laiku. Lasi tālāk un uzzini lietas, kas ļaus tev kļūt veiksmīgākai jebkurā dzīves jomā, ja paveiksi tās no rīta!

 

1. Zinātnieki ir izpētījuši, ka vingrošana uzreiz pēc pamošanās palīdzēs apēst mazāk kaloriju dienas laikā. Turklāt ikvienam no rīta būs vairāk gribasspēka pievērsties sportiskām aktivitātēm, nevis vakarā, kad pēc nogurdinošas darbadienas mēs vēlamies tikai ieritināties ērtā dīvānā un atpūsties.

2. Ja tu jau labu laiku plāno pievērsties kādam radošam hobijam, piemēram, gleznošanai, fotografēšanai vai keramikas kursiem, ieplāno nodarbības rīta pusē. Saskaņā ar ekspertiem, cilvēki no rīta ir daudz radošāki.

3. Karstāka temperatūra no rīta nāk par labu taviem muskuļiem (tas palīdz muskuļiem visas dienas garumā būt siltiem), bet vēsāku temperatūru vajadzētu uzturēt naktī, lai muskuļi atvēsinātos. Ja esi Bikram jogas fane vai tu vienkārši izbaudi karstas dušas, pataupi tās agrajām rīta stundām.

4. Pētījumos pierādīts, ka cilvēki daudz veiksmīgāk var koncentrēties no rīta un spēja noturēt uzmanību izzūd dienas laikā. Ja tu šobrīd plāno karjeru – sūti CV un meklē darba sludinājumus, dari to no rīta.

5. Eksperti rekomendē agrās rīta stundas izmantot, lai komunicētu un veidotu plānus. Tāpēc mēģini satikties ar draugiem vai nesen iepazīto vīrieti no rīta un kopīgi ieturēt brokastis. Tas tev garantēs lielisku garastāvokli visas dienas garumā.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.