1.6 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Piesakies izmēģināt SebaMed Clear Face!

 

Skaista un veselīga āda ir jebkuras sievietes sapnis. Lai tādu iegūtu, jāizvēlas atbilstoši sejas kopšanas produkti un jāseko līdzi pareizai ādas kopšanai. Lai tava āda būtu veselīga, jāizmanto četru soļu plāns: nomazgāt, attīrīt, tonizēt un aizsargāt. Piesakies izmēģināt  SebaMed Clear Face produktus bez maksas un iegūsti skaistu ādu!

Līdz 11.februārim sūti mums savu pieteikumu uz e-pasta adresi web@cosmopolitan.lv ar norādi “Piesakos izmēģināt SebaMed”. Uzraksti mums, kāpēc tu vēlies šos produktus izmēģināt. Noteikti norādi savu vārdu, uzvārdu, vecumu un telefona numuru! Iespējams, tieši tu būsi viena no piecām meitenēm, kurām tiks dota iespēja izmēģināt šos SebaMed Clear Face produktus:

Clear Face ziepjveida mazgāšanas līdzeklis sejai

Ziepes nesaturošs sejas mazgāšanas līdzeklis. Piemērots problemātiskai ādai ar pūtīšu veidošanās tendenci. Šis līdzeklis nesatur konservantus. Tas efektīvi samazinās gan sārtās pūtītes, gan melnās pinnes.

Clear Face antibakteriālas attīrošās putas

Līdzeklis piemērots cīņai ar pūtītēm un melnajām pinnēm. Putas intensīvai, antibakteriālai un maigai sejas ādas attīrīšanai un kopšanai. Tās tev palīdzēs uzturēt dabisko ādas Ph līmeni.

Clear Face dziļi attīrošs sejas toniks

Piemērots dziļai sejas poru attīrīšanai un intensīvai sejas ādas kopšanai. Burvjulazdas ekstrakts nomierina iekaisušu ādu un sašaurina poras. Toniks palīdzēs tev attīrīt ādu no netīrumiem un dziedēt pūtīšu radītās rētas.

Clear Face želeja sejas ādas kopšanai

Mitrinoša želeja problemātiskai sejas ādai Ph 5.5 līmeņa uzturēšanai. Nesatur smaržvielas un krāsvielas. Tev tikai jāuzklāj krēms uz nomazgātas sejas ādas. Nav nepieciešams nomazgāt!

Clear Face maskējošais krēms ar antibakteriālu iedarbību

Krēms iekaisušu pūtīšu maskēšanai. Uzlabo ādas krāsu un struktūru. Tam piemīt intensīvi kopjoša un dziedinoša iedarbība. Klīniski pārbaudīts.

Meklē SebaMed Mēness Aptiekās! Ieskaties menessaptieka.lv!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.