8.2 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Aktualitātes nagu laku toņos

 

Paredzēta ballīte, draudzenes apciemojums vai iepazīšanās ar mīļotā vecākiem? Taviem nagiem ir jāizskatās satriecoši! Tieši nagu laka ir nepieciešamais akcents, kas tavu vizuālo tēlu padarīs perfektu jebkurā situācijā. Cosmopolitan modes un skaistumkopšanas redaktore Dace Krieviņa – Bahmane iesaka izvēlēties košas un gaumīgas krāsas. Lūk, seši šī brīža aktuālākie nagu laku toņi.

Ikdienai izvēlies tumši sarkano krāsu. Tā nebūs pārspīlēti spilgta un būs piemērota gan ejot uz draudzenes dzimšanas dienas pasākumu, gan ikdienā strādājot birojā. Eleganti un klasiski.

Gatavojoties piektdienas vakara ballītei, violetā krāsa būs tieši laikā! Ejot izklaidēties, šī krāsa būs lielisks akcents tavam ballīšu tēlam. Taču vēl labāk būs, ja violetais nedaudz parādīsies arī tavā apģērbā vai aksesuāros.

Nebaidies no spilgtiem toņiem! Sarkanā krāsa radīs sievišķīgas un šarmantas sievietes tēlu. Ja tev patīk, ka tevi ievēro, tad sarkanā ir tava krāsa. Jūties par sevi pašpārliecināta un neizvairies no košām krāsām!

Zaļās krāsas nagu laka būs labs akcents tavam tēlam. Tev nav jācenšas to saskaņot ar tikpat zaļām kurpēm vai svārkiem. Gluži pretēji! Ļauj saviem nagiem izcelties. Ja tomēr nevari izdomāt, kādas krāsas tērpu izvēlēties, izmēģini pelēko!

Tumši pelēkā krāsa ar spīdumu būs lieliska izvēle, apmeklējot kādu mūzikas festivālu vai rokkoncertu. Ja tu ikdienā no melna manikīra atteiktos, tad, apmeklējot šāda veida pasākumus, tas būtu tieši laikā. Perfekti, ja tavā apģērbā būs nedaudz ādas faktūras.

Šobrīd aktuāla ir arī zilā krāsa. Ar tās palīdzību iespējams radīt visnotaļ elegantas un nopietnas sievietes tēlu. Ja līdz šim zilā krāsa uz taviem nagiem nav parādījusies, izmēģini!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.