5.3 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Izveido Valentīndienas apsveikuma kartīti ar savu lūpu fotogrāfiju!

 

Februāris ir mēnesis, kad pasaulē visi viens otru samīļo un kad tiek atzīmēta Valentīndiena. L’Oréal Paris  aicina no 11. līdz 14. februārim doties uz  T/P Alfa, kur laikā no plkst. 15-19.00 varēs izmēģināt jauno Rouge Caresse lūpu krāsu un izveidot individuālu Valentīndienas apsveikuma kartīti ar savu lūpu fotogrāfiju!

Kā tas norisināsies? No sākuma Tev uzkrāsos lūpas ar kādu no jaunās L’Oréal Paris lūpu krāsas toņiem. Tad Tev jāļauj fotogrāfam iemūžināt savu īpašo Valentīndienas smaidu un pēc brīža varēsi bez maksas saņemt Valentīndienas kartīti ar savu lūpu fotogrāfiju, ko pasniegt kādam sev tuvam un īpašam cilvēkam.

Pasākuma laikā varēsi saņemt padomus no  L’Oréal Paris skaistuma konsultantēm, iegūt dažādus produktu paraudziņus un būs arī citi pārsteigumi! Turklāt 14. februārī klātienē varēsi satikt L’Oréal Paris grima mākslinieci Unu Bernatoviču.

Par pasākumu vairāk lasi: facebook.com

Plūstoši maiga uzklāšana un komforts Tavām lūpām – jaunās Rouge Caresse lūpu krāsas maigie, gaisīgie un pievilcīgie toņi būs lieliski piemēroti, lai iegūtu lūpas, ko gribas noskūpstīt.

Jo Tu esi tā vērta!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.