15.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

7 triki satriecoša auguma iegūšanai

 

Ak, šī dzīves patiesība – sievietes grib visu un uzreiz! Tas attiecas ne tikai uz perfektajām kurpēm veikala plauktā vai ceļojumu uz sapņu zemi. Arī zaudēt lieko svaru un iegūt satriecošu formu sievietes vēlas tikpat ātri. Izlasi 7 padomus, kurus izpildot, tu ātrāk sasniegsi vēlamo rezultātu.

1. Dodoties uz trenažieru zāli, ņem līdzi savu mūzikas atskaņotāju! Tava mīļākā mūzika sportošanu padarīs daudz patīkamāku un arī laiks paies daudz ātrāk.

2. Ierobežo savu vēlmi pēc našķiem. Ēd tikai tad, kad jūties izsalkusi. Ja tavas ikdienas maltītes būs pilnvērtīgas, vēlme pēc našķiem samazināsies. Toties ūdeni gan vari dzert, cik daudz vien vēlies!

3. Pievērsies peldēšanai! Par tās efektīvo ietekmi uz figūru nav nekādu šaubu. Peldēšana ir patiešām lielisks veids, kā atbrīvoties no liekajiem taukiem. Pateicoties peldēšanai, arī tavi muskuļi kļūs daudz spēcīgāki un elastīgāki!

4. Iekļauj savā ikdienā sportu. Kā tu ikdienā pārvietojies? Pavisam iespējams, ka gan uz savu dzīvokli, gan biroju augšā dodies ar liftu. Turpmāk izmanto kāpnes! Pēc kāda laiciņa būsi pie tā jau pieradusi. Tāpat arī, ja līdz kādam galapunktam tev ar sabiedrisko transportu jābrauc divas vai trīs pieturas, dodies ar kājām. Un neaizbildinies ar laika trūkumu! Regulāri ievērojot šos pavisam vienkāršos ieteikums, ātri vien tiksi pie satriecoša izskata!

5. Nedaudz izmaini savu ēdienkarti! Jau ierasto balto rīsu vietā izmēģini turpmāk ēst brūnos rīsus. Tāpat arī, iekļauj savā ēdienkartē zaļo tēju. Nav nekāds noslēpums, ka tieši zaļā tēja ir pamats visām diētām!

6. Lai arī cik dīvaini tas neizklausītos, pēc katras ēdienreizes paberzē sev vēderu. Ar vienu roku veic apļveida kustības pulksteņa rādītāja virzienā. Tas lieliski veicina gremošanu. Pavisam nopietni!

7. Apvieno patīkamo ar lietderīgo. Lietderīgi būtu doties pastaigāties, bet patīkami – iepirkties. Tad nu apmeklē lielveikalu! Tomēr, pirms ver vaļā savu maku, izstaigā visus lielveikala stāvus. Tas prasīs vismaz 20 minūtes. Atkārto šo rituālu katru reizi, kad dodies iepirkties!

Teksts: Madara Ozoliņa

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.