9.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Piesakies izmēģināt Fructis Goodbye Damage!

 

Jaunā Fructis Goodbye Damage sērija ir vienlaikus efektīva un maiga, piedāvājot sievietēm jaunu rituālu, lai atjaunotu bojātus, nedzīvus un novājinātus matus. Ja arī tev ir bojāti mati, zini – jaunais Fructis Goodbye Damage ir domāts tieši tev! Izmanto iespēju izmēģināt šos produktus un pastāstīt citām Cosmo.lv apmeklētājām, kā tev tie patika!

Lai pieteiktos izmēģināt produktus, līdz 21.aprīlim 23:00 pastāsti mums, kādēļ tieši tavi mati būtu pelnījuši lutināšanu. Lai to izdarītu, tev ir jābūt reģistrētai Cosmo.lv lietotājai (reģistrēties iespējams šeit). Savu pieteikumu raksti komentāros zem šīs ziņas un vēlams, norādi savu vecumu. Ielāgo: ja būsi viena no piecām laimīgajām produktu saņēmējām, tavs pienākums būs mums atsūtīt savu viedokli par produktiem. Publicēsim arī tavu vārdu, vecumu un fotogrāfiju! Ar uzvarētājām sazināsimies, zvanot uz reģistrācijā norādīto tālruņa numuru, tāpēc, lūdzu, pārliecinies, vai tas ir korekts (uzstādījumi – konts – telefona numurs).

Fructis Goodbye Damage iedarbojas matu šķiedras kodolā, nostiprinot un aizsargājot matus. Sastāvs ir tik spēcīgs, ka atjauno viena gada laikā radušos bojājumus tikai ar trim lietošanas reizēm. Šī produktu sērija ir bagātināta ar amlas augļu eļļas ekstraktu un Keraphyll. Mati ir atjaunoti no iekšpuses un labāk aizsargāti no ārpuses, un bojātās matu šķiedras ir rekonstruētas.

Atjaunojošu aktīvo sastāvdaļu maisījums Keraphyll
Šis augu proteīnu derivāts satur gan nelielas molekulas, kas dziļi iespiežas matu šķiedras kodolā un nostiprina to no iekšpuses, gan lielākas molekulas, kas pārklāj un nogludina matu virsmu. Keraphyll ne tikai darbojas matu šķiedras kodolā, bet arī pārklāj to virsmu, atjaunojot lūzušās matu vietas un citus ikdienas līdzekļu radītos bojājumus. Visbeidzot, tas mazina berzi, kas padara matus trauslus ar tendenci uz lūstošiem galiem. Šī atjaunojošā iedarbība pret matu lūšanu palielinās ar katru lietošanas reizi.

Amlas augļu eļļas ekstrakts
Sievietes Indijā pazīst amlas augļu eļļas ekstraktu kā augstvērtīgu skaistumkopšanas līdzekli. Viņas to lietojušas jau gadsimtiem ilgi, lai atjaunotu matus un padarītu tos skaistākus. Tā spēja nostiprināt matu šķiedru ir izslavēta – tas novērš matu galu šķelšanos, atjaunojot pat visvairāk bojātās matu šķipsnas un ļaujot matiem pilnībā atgūt mirdzumu. Fructis Goodbye Damage sastāvs ir bagātināts ar amlas augļu eļļas ekstraktu, kam piemīt nepārspējams atjaunojošs potenciāls. Tas ir arī bagātīgs vitamīnu, aminoskābju un antioksidantu avots. Rezultāts ir neatvairāmi mirdzoši un neticami mīksti mati.

Fructis Goodbye Damage atjaunojošs šampūns 250ml, balzams 200ml
Krēmveida konsistence, kas acumirklī veido bagātīgas putas. Pilnīgi jaunais sastāvs ir bagātināts ar atjaunojošām katjonu vielām, kas pārklāj matus no saknēm līdz pat matu galiem. Līdzekļus ir viegli izskalot, tie sniedz matiem tīrības, svaiguma un viegluma sajūtu. Visa matu šķiedra ir vienmērīgi maiga un atjaunota. Bagātīgajam, krēmīgajam sastāvam piemīt acumirklī kūstoša konsistence, kas nekavējoties iesūcas matos. Tā efektivitāti var novērtēt uzreiz. Pēc izžūšanas mati saglabā zīdainumu un maigumu pat pēc 12 stundām.

Fructis Goodbye Damage ātrās iedarbības maska 200ml
Maskas spēks balzama vieglumā. Želejkrēma sastāvs uzklāšanas laikā sāk iedarboties uz bojātajiem matiem. Efektīvāks par klasisko balzamu, tas ātri iesūcas, lai atjaunotu, nostiprinātu matus un piešķirtu tiem dzīvīgumu.

Fructis Goodbye Damage maska 300ml
Neticami bagātīgā sviesta konsistence ieskauj katru matu šķipsnu dziļi atjaunojošam un nostiprinošam efektam. Maska baro un atjauno pat visvairāk bojātos matus.

Fructis Goodbye Damage atjaunojošs serums sašķeltiem matu galiem 50ml

Serumu var lietot katru dienu, un mati izskatīsies skaisti kā tikko pēc friziera apmeklējuma. Bagātināti ar amlas augļu eļļu, šis bagātīgais ikdienas līdzeklis darbojas kā plāksteris sašķeltiem matu galiem, acumirklī novēršot matu galu šķelšanos.

Lietošanas veidi:
1. Ieklājiet 3-4 līdzekļa devas mitros matos, sākot no matu vidusdaļas līdz matu galiem.
2. Lietojiet pirms matu žāvēšanas.
3. Līdzekli var lietot arī dienas gaitā, lai sniegtu matiem tūlītēju maigumu un uzlabotu spīdumu.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.