6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

BB un CC – darbīgai un skaistai sievietei

 

Ir agrs rīts un jāsteidzas uz darbu. Tu stāvi spoguļa priekšā un nevari izvēlēties: šodien mitrināt sejas ādu vai labāk uzreiz likt tonālo krēmu? Jo uzklāt abus tev kārtējo reizi nav laika. “Nav mans labākais rīts,” tu nodomā. Pazīstama situācija?

Brīnumainas pārvērtības
Tādā gadījumā tev patiks šī ziņa. Jau tajā pašā dienā tu vari doties uz tuvāko kosmētikas veikalu un meklēt L’Oréal Paris absolūto jaunumu – BB un CC krēmus. Tie ir jaunākās paaudzes krēmi ikdienas lietošanai ar pārsteidzošu, inovatīvu tehnoloģiju: mitrinošā un tonālā krēma īpašības ir apvienotas vienā krēmā. Kā tas iespējams? Krēma sastāvā esošās mikropigmentu kapsulas saskarē ar ādu pārvēršas tonālajā krēmā. Tava āda tiks mitrināta 24 stundu garumā un vienlaikus seja iegūs vienmērīgu, nevainojami dabisku toni jeb nude efektu: krēms ir tik viegls, smalks un labi klājas, ka to nevar pamanīt. Ja tev ir nelieli ādas defekti, – tie tiks nomaskēti un ādas tonis būs izlīdzināts. Tāpat tas aizsargā pret saules nelabvēlīgo ietekmi. Pieejams arī pūderis, kurš līdzīgi brīnumainā veidā pielāgojas ādas tonim, tava āda nespīdēs un izskatīsies samtaina.

Kad jāizdara izvēle
Lai tevi nemulsina izvēle starp BB un CC! BB (Blemish Balm) krēmu sākotnēji izmantoja dermatologi Vācijā, lai palīdzētu pacientiem aizsargāt, nomierināt un nomaskēt  ādu pēc ķirurģiskām procedūrām. Pēdējos gados BB  krēms ieguvis milzīgu popularitāti pasaulē, jo īpaši Āzijā. BB krēms piemērots jebkuram ādas tipam. Tas padara sejas toni vienmērīgu, piešķir tai mirdzumu, maskē nelielus ādas defektus, izlīdzina un sniedz mitrinošu iedarbību. Vieglā krēma tekstūra neaizsprosto poras un ļauj ādai elpot. Pieejami divi toņi – gaišai un tumšai ādai.

CC (Color Correct) krēms ir vēl mazliet “gudrāks”. Mikropigmentu krāsas izlīdzinošās īpašības balstās ne tikai uz tonālo toni un pārklājuma līmeni, bet pigmenti retušē izteiktākus ādas krāsas defektus – ja tā ir apsārtusi vai pārāk blāva, dzeltenīga toņa. Tie reaģē, neitralizējot un atstarojot nevēlamo ādas krāsu. Formulā tiek izmantotas pretkrāsas, piemēram, zaļā krāsa neitralizē apsārtumu, violetā – blāvu sejas toni. Tāpēc CC krēms būs ideāls nedaudz problēmātiskas ādas gadījumā. CC krēmu tekstūra ir smalka un viegla, ar šī krēma palīdzību arī jutīgākai sejas ādai būs perfekts izskats.

BB un CC ir labākais risinājums katrai darbīgai sievietei, kura vēlas ideālu, mirdzošu sejas toni visas dienas garumā. Tu izskatīsies lieliski!

Vairāk informācijas par produktu un tā lietošanu meklē: www.loreal-paris.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.