5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Piesakies izmēģināt Garnier Nordic Moisture Match!

 

Mēs visi esam atšķirīgi, vai ne? Tāpat mūsu āda. Tāpēc Garnier Skin Naturals ir radījis Nordic Moisture Match – jaunākās paaudzes mitrinošos krēmus ar 24 stundu iedarbību, kas ideāli atbilst katras ādas individuālajām vajadzībām.

Trīs, īpaši pielāgoti sastāvi ātri iesūcas, lai darbotos saskaņā ar Tavu ādu un tās vajadzībām. Bagātināti ar efektīvu dabīgo minerālvielu un barības vielu kopumu, tie nodrošina tieši tik lielu mitrināšanas devu, cik ādai nepieciešams. Nordic Moisture Match krēmi nesatur parabēnus un ir piemēroti arī jutīgai ādai.

Pierādīta efektivitāte*:
• Tūlītējs ādas mitruma līmeņa pieaugums par 40%.
• 24 stundu nepārtraukta iedarbība.
• Pēc mēneša ādā atjaunojas dabiskie mitrināšanas procesi.

Atrodi ideālo mitrinošo krēmu atbilstoši savai sejas ādai:

Kombinētai un taukainai ādai
Viegla un matējoša tekstūra, kas bagātināta ar zaļās tējas ekstraktiem. Nesatur eļļu un ātri iesūcas ādā. Ak, cik matējošs!

Normālai ādai
Maigs un zīdains krēms ar zilās ūdensrozes ekstraktu, kas līdzsvaro un izlīdzina ādu. Kāds svaigums!

Sausai un ļoti sausai ādai
Ļoti bagātīgs un Īpaši mitrinošs krēms ar kamēlijas eļļu, kas baro un nomierina ādu. Nav taukains un ātri iesūcas ādā. Atā sausumam!

Piesakies bezmaksas Nordic Moisture Match paraudziņiem: www.garnier.lv/moisturematch.

Piesakies izmēģināt Garnier Nordic Moisture Match!

Lai pieteiktos izmēģināt Nordic Moisture Match, atrodi sev piemērotāko produktu www.garnier.lv. Līdz 1.jūlija 16:00 pastāsti mums, kādēļ tieši tu gribētu izmēģināt šo Nordic Moisture Match un kāds ir tev piemērotākais produkts. Lai to izdarītu, tev ir jābūt reģistrētai Cosmo.lv lietotājai (reģistrēties iespējams šeit). Savu pieteikumu raksti komentāros zem šīs ziņas un vēlams, norādi savu vecumu. Ielāgo: ja būsi viena no piecām laimīgajām produktu saņēmējām, tavs pienākums būs mums atsūtīt savu viedokli par produktiem. Publicēsim arī tavu vārdu, vecumu un fotogrāfiju! Ar uzvarētājām sazināsimies, zvanot uz reģistrācijā norādīto tālruņa numuru, tāpēc, lūdzu, pārliecinies, vai tas ir korekts (uzstādījumi – konts – telefona numurs).

* Instrumentālas pārbaudes – 24 sievietes.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.