4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Neesi vienaldzīga!

 

Vienu no trim sievietēm pasaulē viņu intīmās dzīves partneris ir sitis vai  piespiedis veikt negribētas seksuālas darbības. Vardarbība no sava partnera puses ir visbiežākais veselības problēmu cēlonis visā pasaulē:  vairāk kā 1/3 daļa sieviešu ir tikušas izvarotas vai tikušas vajātas no  savu partneru puses, vairāk kā puse ir piedzīvojušas savu partneru  psiholoģisku agresiju, atkārtoti saņēmušas nevēlamus telefona zvanus un īsziņas.

Tas daudzas sievietes ir novedis pie veselību postošām problēmām: depresijas, alkoholisma, smēķēšanas, nepārdomātas seksuālās uzvedības, neplānotas grūtniecības, narkotiku lietošanas, pie paaugstināta riska kļūt par atkārtotas vardarbības upuri vai līdzdalībnieci. Seksuālas vardarbības upuriem, kuri to ir piedzīvojuši bērnībā (viena no piecām meitenēm, viens no 10 zēniem) tiek novēroti veselības traucējumi, ieskaitot pēctraumatisko stresu 27% gadījumu, 10% piedzīvo panikas lēkmes, 8% ir mēģinājuši veikt pašnāvību, 6% sirgst ar depresiju, alkoholismu un ir atkarīgi no narkotisko vielu lietošanas.* **

AVON vēlas pārtraukt vardarbību ģimenē pret sievieti un pievērst sabiedrības uzmanību šai problēmai, sniedzot palīdzīgu roku sievietēm, kas no tās cieš. Visā pasaulē cīņai pret vardarbību ģimenē ir savākti un ziedoti 50 miljoni ASV dolāru, Latvijā – 8200. Visi ziedotie līdzekļi iegūti no produktu ar Sieviešu bezgalīgo iespēju simbolu pārdošanas un tiek novirzīti Sieviešu Resursu centram MARTA, kas tos izlieto tikai un vienīgi vardarbībā cietušus sieviešu psiholoģiskajam un juridiskajam atbalstam.

 
AVON aicina pievienoties šai kampaņai un atbalstīt to, iegādājoties gredzenu, kaklarotu un auskarus ar Sieviešu bezgalīgo iespēju simbolu. Nēsājot šis rotas, parādi pasaulei, KA NEESI VIENALDZĪGA PRET CIEŠNĀM UN NETAISNĪBU! Un, ka NEPIEŅEM NEKĀDU VARDARBĪBAS FORMU. Kopā mēs varam mainīt pasauli!

Jautā savai AVON Konsultantei!

www.avon.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.