1.1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Visseksīgākais aromāts – Avon Ultra Sexy!

 

Jauns! Seksīgs! Iepazīsti kārdinošu aromātu īstām pavedināšanas mākslas dievietēm! Iededz kaisli ar neatvairāmi seksīgu kārdinošu bumbieru un dūmakainas magnolijas aromātu, kuru kā mežģīņu volāniņā ieskauj jutekliski zeltaina dzintara dvesma.  

Ultra Sexy ir aromāts no ziedu – augļu – meža smaržu kategorijas, par ko aromāta radītājs, smaržu nama Firmenich parfimērs Franks Voelkls saka: “Zeltainais dzintars piešķir šim aromātam neatvairāmu, bezgalīgu siltumu. Es pats izvēlējos pārējās sastāvdaļas, lai izceltu to vienreizīgumu un iegūtu patiesi daudzdimensionālu aromātu”.

Atklāj Avon pārsteidzošo augstas kvalitātes aromātu pasauli. Mēs sadarbojamies ar pasaules labākajiem smaržu meistariem, kuri ir radījuši daudzus augstas kvalitātes aromātus arī tādiem  zīmoliem kā Calvin Klein. Kā arī ar pasaules mēroga slavu iemantojušiem modes namiem, piemēram, Christian Lacroix (aromāti Rouge, Nuit, Absinthe), Herve Leger (aromāti Femme, Intrique). Vairāki mūsu aromāti tapuši kopdarbā ar Fērgiju un Olīviju Vaildu. Ouspoken by Fergie ir ieguvis vairākas atzinības un balvas, kuru starpā arī Cosmopolitan Latvija Beauty Awards 2010. gadā kā labākajam slavenību aromātam sievietēm. 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsKlāt jaunā adidas kolekcija
Nākamais rakstsPārdomas