5.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Klāt jaunā adidas kolekcija

 

Adidas by Stella McCartney ievieš savu 2013. gada rudens/ziemas kolekciju ar enerģijas eksploziju, ko pauž spilgtu krāsu un grafisko apdruku spektrs. Koncentrējoties uz pievilcīgu izskatu un augstu sniegumu, kolekcija apvieno modernus, vairākās kārtās kombinējamus apģērbus, ar novatoriskām tekstūrām, kas piemērotas brīvai dabai.

Šajā sezonā adidas by Stella McCartney attīsta sadarbību, atgriežoties pie klasiskiem stiliem un ieviešot Starter Kit sēriju, kolekciju, kas apvieno iepriekšējo gadu favorītus skriešanas apģērbu jomā. Piedāvājot līdzsvaru starp stilu un sniegumu, kolekcija veidota neitrāli sievišķīgu toņu paletē, vieglās tekstūras un uzlabota ar novatorisko CLIMALITE® tehnoloģiju, kas palīdz sasniegt labus rezultātus.

Šīs sezonas ziemas sporta apģērbu sēriju caurvij elektriski sulīgi zaļi, izteiksmīgi dzelteni un koši zili toņi. Kapuču jakas, ko nevarēs nepamanīt, flīsa jakas un pieskaņotus legingus ar logotipu, papildina spīdīgas jakas ar polsterējumu un uzkrītošām rāvējslēdzēja detaļām, kā arī PRIMALOFT® izolāciju, līdz maksimumam palielinot siltuma un ūdens izturību ekstrēmos laika apstākļos, un CLIMAPROOF® pret vētru tehnoloģija, radot nemanāmu šķērsli vējam, lietum un mainīgām temperatūrām.

Weekender sērija nedēļas nogalei piedāvā modernu stilu virkni, koncentrējoties uz efektīvu apģērbu, kas ļauj pretoties sliktiem laika apstākļiem. Stilīgas riteņbraucēju bikses koši zilos un izteiksmīgi pelēkos kamuflāžas toņos līdzās spilgtiem sporta krekliem ar baltām un dūmakaini rozā apdrukām, kam bez pūlēm var pieskaņot magoņu sarkanas un brūngani zaļas Gore-Tex kapuču jakas ar sikspārņu piedurknēm un kontrastējošiem, atlētiskiem Velcro akcentiem.

2013. gada rudens/ziemas kolekcijā adidas by Stella McCartney no jauna piedāvā Travel Pack sēriju, ko veido iecienītākie sporta tērpi treniņiem, ievietoti elektriski lāsmojošā mugursomā. Radīti, lai sniegtu kustības brīvību un komfortu ceļojumu laikā, šīs sezonas Travel Pack veido CLIMALITE® bez vīļu bikses un sporta krekliņi enerģiski pelēkos, atspirdzinoši smaragdzaļos un spilgti zaļos toņos, kas pieskaņoti ikoniskām jakām ar zebras apdruku un fluorescējošiem akcentiem mežonīgam izskatam.

Run apģērbu sērijā izteiksmīgas dzīvnieku un hologrāfiskas apdrukas ir apvienotas ar pamatkrāsām. Skatienu piesaistošas, vienkrāsainas un zebras apdrukas treniņbikses iespējams kombinēt ar neona dzelteniem, absolūti ziliem, turbo sarkaniem un daudzkrāsainiem eksplozīvi apdrukātiem sporta krekliņiem elegantos siluetos, kā arī pieskaņotām apjomīgām, caurspīdīgām jakām un apmetņiem ar kapuci. CLIMAPROOF® pretvēja un lietus tehnoloģija, kas iestrādāta apmetņos ar kapuci, šortos un jakās nodrošina izturību pret dažādiem laika apstākļiem un sniedz komfortu pat skarbākajos apstākļos, turpretim CLIMALITE® tehnoloģija uztur ķermeni vēsu, uzlabojot gaisa caurlaidību pat fiziski prasīgāko aktivitāšu laikā.

Studio stili vingrošanai studijā apvieno magoņu sarkanos un naksnīgi zilos toņus ar melanža un asfalta pelēkām apdrukām. Studio vējjakām un garajām sporta biksēm ir pielāgots modes šovu iedvesmots leoparda motīvs ūdens zilos un gliemežvāku bēšos toņos. Kolekcijas elementus var savstarpēji kombinēt, izveidojot īpašo Stellas stilu augstās modes izskatam, ko līdzsvaro ērtas Studio jakas ar kapuci un vieglas sporta jakas. Labākam sniegumam sporta krekliņos bez piedurknēm un sporta biksēs ir iestrādāta CLIMALITE SEAMLESS® tehnoloģija, kas nodrošina optimālu komforta un temperatūras kontroli, to papildina vilnas getras retro stilā, kas noderēs iesildoties pirms treniņa un tā noslēgumā.

Run un Studio sērijas ir atsvaidzinošu apdruku un krāsainu stāstu pārpilnas, sniedzot patiesu individualitātes sajūtu. Turklāt šī kolekcija rotaļājas ar apjomu un piedāvā vairākas tehniskās inovācijas, kas svarīgas, vēloties sasniegt augstākus rezultātus šajā līmenī.

Yoga sērijas dūmakaini pelēkās treniņbikses, kas paredzētas jogas nodarbībām, veidotas brīvā, nestrukturētā formā, tās papildina oversize T-krekli un sporta krekli no organiskās kokvilnas, kā arī topi, sporta krekliņi bez piedurknēm un šorti zaigojoši oranžos un satriecoši smaragdzaļos toņos vienkāršam, relaksētam tēlam. Netraucētu kustību un izpausmes brīvību ķermenim sniedz elastīgas 7/8 melanža sporta bikses ar iestrādātu CLIMALITE SEAMLESS®.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsMirkļi
Nākamais rakstsVisseksīgākais aromāts – Avon Ultra Sexy!