9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Cosmo.lv apmeklētājas testē NIVEA® In-shower losjonu!

 

Pirmais barojošais un mitrinošais In-shower losjons lietošanai dušā no NIVEA® ir jauns veids, kā viegli un patīkami mitrināt ādu. Losjons lietošanai dušā darbojas kā kondicionieris, kas mitrina tavu ķermeni jau atrodoties dušā. Rezultāts: Samtaini maigas ādas sajūta jau mirklī, kad izkāp no dušas. Izlasi Cosmo.lv apmeklētāju atsauksmes par jauno NIVEA® In-shower losjonu!

Jana: “Kad pirmo reizi uzzināju par šo losjonu, priecīgi nopūtos, jo beidzot ir radīts arī kaut kas manam dzīvesstilam! Tā kā esmu diezgan aizņemts cilvēks, ikdienā ķermeņa kopšanas līdzekļiem sanāk veltīt maz laika, tāpēc tikai retu reizi iepriecinu ādu ar kādu krēmu vai losjonu. Kad piekritu izmēģināt šo produktu, sapratu, ka tas ir īstais! Process neliekas tik ķēpīgs un ilgstošs un uzskatu, ka losjons ir ekonomisks, jo tas nav jālieto tik daudz. Uz mitras ādas tas smērējas vieglāk un, ja gadās pārforsēt, to iespējams noskalot. Arī smarža man patīk – nav šķebinoša, kas ir raksturīgi šādiem kopšanas līdzekļiem. Nedēļas nogalē biju paņēmusi to līdzi uz SPA – tas bija lielisks sabiedrotais, jo pēc baseina, kur, kā zināms, ūdens ir hlorains, ādu varēju palutināt ar mitrinošo NIVEA In-Shower losjonu – efekts bija glaimojošs. Priecājos, ka varēju testēt šo produktu, jo tagad to noteikti lietošu arī turpmāk!”

Kristīne: “Mēs visi vēlamies, lai mūsu āda ir skaista, svaiga un gluda, bet ne vienmēr veikalos var iegādāties to, kas mums būtu vispiemērotākais un radītu vēlamos rezultātus. Ķermeņa losjonus līdz šim lietoju ļoti reti, tā vietā izvēlējos krēmus. Nivea In-shower body losjons ir jaunatklājums manā dzīvē. Man patīk šī losjona aromāts. Nākamais manā vērtējuma skalā bija “patīkami nogludinātā sajūta”. Losjons klājas labi, patīk, ka to var lietot uz slapjas ādas. Pēc lietošanas nav taukainā sajūta, gluži otrādi – tā ir maiga kā zīdaiņa vaigs. Losjona iepakojums ir ērts, pietiekami liels, lai pietiktu ilgam laikam. Vienmēr esmu uzskatījusi, ka Nivea produkcija ir ļoti labā kvalitātē un priecājos, ka tagad manā kolekcijā ir vēl viens jauks atklājums!”

Krista: “Es tiešām atklāju jaunu veidu, kā viegli mitrināt savu ķermeni! Tā kā ikdienā dažādu apstākļu pēc nepietiek tam laika un arī gribēšanas, tad šis man šķiet jauka un patīkama iespēja to darīt dušā. Liekas jocīgi, ka tas ir iespējams, taču jūtu, ka āda pēc Nivea pieniņa izmantošanas ir mitrināta un pabarota. Varu minēt tikai labus aspektus – viegli, ātri, turklāt tam vienmēr pietiek laika! Arī smarža ir patīkama. Lai gan viens mīnuss tomēr atradās, pēc pieniņa biežas lietošanas un testēšanas, tas drīz vien beigsies!”

Klikšķini te un izlasi arī citas atsauksmes par NIVEA® In-shower losjonu!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.