15.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Skaistuma SOS steidzīgos rītos

 

Turpmāk tu skaistumkopšanas rituālus veiksi ar smaidu pat rītos, kad kavē!

Noteikti arī tev reizi pa reizei gadās tie haosa pilnie rīti, kad tu kavējies vēl pirms acu atvēršanas un izkāpšanas no gultas. Lai ietaupītu tik dārgās sekundes uz skaistumkopšanas rēķina, izmanto šos viltīgos trikus!


Izmanto divi-vienā dušas losjonu

Apvieno vairākas darbības vienā – ejot dušā, noslaukoties, uzklājot losjonu un tad gaidot, līdz tas iesūksies, nomaini to visu ar dušas losjonu. Pēc noskalošanās ar ierasto mazgāšanas līdzekli, turpat dušā uzklāj In-Shower losjonu, kas paredzēts lietošanai dušai. Tas lieliski mitrinās ādu un neatstās taukainu sajūtu.

Pēc dušas aptin matus ar mikrošķiedras dvieli

Ietin matus mikrošķiedras dvielī un ļauj uzsūkties liekajam ūdenim, kamēr tu pievērsies ikrīta sejas ādas kopšanai. Mikrošķiedras audums absorbē ūdeni – tā kā 80% no matu fēnošanas laika aizņem tieši ūdens izžāvēšana, šis vienkāršais solis ļaus uz pusi saīsināt matu fēnošanas laiku un doties ārā no mājas ātrāk.

Izvēlies pūderkrēmu vai BB krēmu ar vairākām funkcijām

Daudzfunkcionāli līdzekļi ir īsti glābēji rītos, kad tev ir jāsagatavojas ekstrēmā ātrumā. Izvēlies produktu, kas atbilst tavām ādas prasībām un sniedz vajadzīgo toni. 

Izvēlies 3 toņu acu ēnu paleti

Lai aiztaupītu liekās sekundes, izvēloties no simtiem acu ēnu toņu, izmanto tādu paleti, kurā ir dizainētas krāsas acs plakstiņam, ielokam un uzacs kaulam. Tādā veidā vari uzkrāsot acis bez liekas domāšanas un toņu saskaņošanas. Tad vari samitrināt lainera otu, piespiest to acu ēnu tumšākajam tonim un uzvilkt kā laineri gar skropstu līniju. Darīts!

Izmanto vēsa toņa tumši zilu laineri

Ja pagājušā naktī tev sanāca gulēt vien pāris stundas (mācību, darba vai ballītes dēļ) un no rīta tavas sarkanās acis izskatās gandrīz tikpat biedējoši kā Krēslas vampīram, izmanto tumši zilu laineri, kas vizuāli samazinās apsārtumu un liks tavām acīm izskatīties modrākām. Dari, ko darīdama, bet izvairies no laineriem uz sarkanu toņu bāzes.

Uzklāj tikai sarkanu lūpu krāsu

Ja nu meikapam vari atvēlēt tikai pāris minūtes, visa grima vietā uzklāj vien spilgti sarkanu lūpu krāsu. Tonis būs tik pārliecinošs, ka apkārtējie pat neiedomāsies pievērst uzmanību sejas ādas kvalitātei.

Iepriekšējā naktī sapin bizes

Kad mati pēc dušas vēl ir mazliet mitri, sapin tos bizēs. Divas bizes tev sniegs viegli viļņainus matus, četras – vidēji viļņainus, bet sešas bizes – pārliecinošas lokas. Atstāj tās uz nakti. No rīta pamostoties nofiksē bizes ar fēnu vai taisnotāju, tad izpin matus un uzpūt matu laku.

Izmanto lūpu krāsu kā vaigu toni

Ja tev nav laika spēlēties ar vaigu sārtumiem, uzklāj lūpu krāsu ar pirkstiem un lieko pigmentu viegli uzklāj uz vaigu kauliem. Lūpu krāsa nostrādās kā krēmveida sārtums.

Izvēlies krēmveida kosmētiku un uzklāj to ar pirkstiem

Izmantojot pirkstu galus meikapa uzklāšanai, tu ietaupīsi laiku, kas nepieciešams īsto otu meklēšanai un perfektai to izmantošanai. Tāpat grima otas pēc katras izmantošanas būtu jāizmazgā, lai izvairītos no baktēriju kolonijas tajās – pirkstu noskalošana būs daudz ātrāka!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.