2.9 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Salona cienīgs manikīrs mājas apstākļos ar Avon Gel Finish

 

Pirms Avon jauno nagu laku Gel Finish ienākšanas Latvijas tirgū, 13 toņus izmēģināja aktīvas, atraktīvas meitenes no Rīgas Dizaina un Mākslas vidusskolas 3. kursa – Monta Guliaka un Paula Lāce.

Šīs meitenes nespēj savu dzīvi iedomāties bez gleznošanas, zīmēšanas, praktiskas mākslas. Montai patīk radīt skaistas lietiņas, Paula nespēj savu dzīvi iedomāties arī bez sporta, bet abas – bez nagu lakas. Meitenēm tika dots uzdevums, par kuru viņas apskaustu jebkura… Ar Gel Finish viņas varēja lakot visu, kas vien ienāk prātā un tas bija jāfotografē. Ar nepacietību gaidījām rezultātu, kā Monta un Paula būs pielietojušas Gel Finish. Meitenēm tik ļoti patika Gel Finish, ka viņas tās mainīja atbilstoši noskaņai un garastāvoklim, un atzina par lieliskām. Un lakoja tikai savus nadziņus! 

Jaunās Avon nagu lakas – želejas Gel Finish 24 toņos sniedz profesionālu manikīru mājas apstākļos. Ge Finish pamatkārta nogludina un aizsargā, virskārta nostiprina un piešķir spīdumu, savukārt tonis ir tik izteiksmīgs, ka pietiek ar vienu kārtu. Nagu lakai ir ļoti precīza otiņa tās vienmērīgai uzklāšanai. 

Gel Finish nagu laku – želeju būs iespējams iegādāties no 8. maija. 

Jautā savai AVON Konsultantei! 

www.avon.lv

 

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.