9.6 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Latvijas tirgū ienāk seno austrumu tradīciju iedvesmotais Rituals Cosmetics

 

Modes un izklaides centrā Rīga Plaza durvis vēris Latvijā pirmais un šobrīd arī vienīgais seno austrumu tradīciju un gudrību iedvesmotā kosmētikas zīmola Rituals veikals, kas priecēs ikvienu patiesas ķermeņa un gara labsajūtas cienītāju. Jaunajā veikalā ir pieejamas visas zīmola piedāvātās produktu līnijas gan ķermenim, gan arī mājai, turklāt daudzveidīgajā piedāvājumā atradīsies arī kvalitatīvas un oriģināli noformētas Ziemassvētku dāvanas kā sievietēm, tā arī vīriešiem.

Rituals pasaules
Rituals ir pirmais zīmols pasaulē, kas apvieno vairāk nekā 300 produktus mājai un kosmētiku ķermenim, turklāt papildus rūpēm par zīmola cienītājiem ir radīti arī astoņi galvenie rituāli katrai produktu sērijai: „atsvaidzinošie rituāli”, „aktivizējošie rituāli”, „atslābinošie rituāli”, „ādas kopšanas produkti”, „Pure Beauty dekoratīvā kosmētika”, „tējas rituāli”, „rituāli mājai”, kā arī „Pure Cotton vannas istabas tekstils ”. 
Rituals tehnoloģija
Visi zīmola produkti ir izstrādāti 37 pasaules labākajās laboratorijās augsti kvalificētu speciālistu uzraudzībā, lai garantētu maksimālu kvalitāti par pieejamām cenām. 
Rituals dizains

Ir pagājuši laiki, kad kosmētikas produktus slēpām zem izlietnes vai vannasistabas skapītī. Ritualsikdienā lietojamiem ķermeņa kopšanas līdzkļiem ir piešķīris skaistu dizainu, tādējādi padarot vienkāršus produktus par izmeklētiem interjera priekšmetiem. 
Rituals aromāti
Visi zīmola produktu aromāti ir izstādāti, sadarbojoties ar pasaules labākajiem parfimēriem, un tieši tādēļ Rituals kosmētikai piemīt ekskluzīva un pārsteidzoša smarža. 
Rituals cilvēki
Rituals rada produktus vērīgiem cilvēkiem ar augstām prasībām pret sevi, citiem un savu dzīves vidi. Tieši tādas prasības tiek uzstādītas arī zīmola produktiem un servisam. Rituals ir paredzēts visiem, kuri vēlas izbaudīt dzīves mazās lietas. Tā ir unikāla kombinācija, ko veido labākā tehnoloģija, ekskluzīvi aromāti un moderns dizains, kas patīk visiem, kuri var un vēlas izbaudīt lietas, kuras padara ikdienas dzīvi īpašu. 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.