1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Piepildi sapņus un kļūsti neatkarīga!

 

Gita Griezne ir jauna un skaista Avon reģionālā pārdošanas vadītāja Rīgā. Viņa aicina pievienoties Avon konsultantu pulkam, jo pati šeit ir atradusi savu aicinājumu. Turklāt ir īstenojies viņas bērnības sapnis – būt tuvu skaistumkopšanas jomai.

Pirms sadarbības ar Avon Gita strādāja vadošā amatā lielā uzņēmumā, un juta, ka pienācis laiks dzīvē ko pamainīt. Ieraugot Avon sludinājumu, ka tiek meklēta pārdošanas vadītāja, nekavējoties pieteicās, jo tas bijis kā atgādinājums par piemirsto bērnības sapni – būt skaistumkopšanas industrijā.

Gitai ir divi mazi bērni, tāpēc viņa ar prieku izmanto iespējas, ko sniedz nenormētais darbošanās laiks un vieta. Ir iespējams ļoti labi nopelnīt un ap viņu allaž ir skaistums – skaistas lietas un cilvēki. Tas liek tādai būt arī pašai. Gitai ir pašai sava nopelnītā nauda, tāpēc viņa jūtas neatkarīga, jebkurā laikā var iekāpt savā auto, var palutināt sevi, iepriecināt ar dāvanām draudzenes.

Viņa bez kosmētikas nevar iedomāties savu ikdienu. Izmanto gan matu, gan ķermeņa kopšanas līdzekļus. Ļoti patīk Avon aromāti un dekoratīvā kosmētika! Gitas Grieznes ienākumu avots ir arī viņas hobijs. Ja arī jums patīk kosmētika, patīk to lietot, patīk par to runāt, patīk cilvēki – pamēģiniet! Iesākumā – kaut vai nopelnīt kosmētikai savām vajadzībām jeb svētku dāvanām. Ja to vēlies – zvani Avon Klientu servisam pa tālruni 67389788 un vaicā pēc Gitas! Viņa ar prieku visu izstāstīs sīkāk.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.