8.2 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Pirmais zīmola L’Occitane pilnizmēra veikals Latvijā atvērts!

 

Latvijas tirgū ar pirmo pilnizmēra veikalu atgriezies pasaulē plaši iecienītais franču kosmētikas zīmols L’Occitane, kas piedāvā augstas kvalitātes produkciju, ko iedvesmojis Vidusjūras reģiona dzīvesveids un Provansas smaržīgajos lavandas laukos atrodamās dabas bagātības.

Jaunajā, 39m2 plašajā zīmola veikalā, kas atrodas tirdzniecības kompleksa Spice pirmajā stāvā, tiks piedāvātas visas L’Occitane produktu līnijas, tuklāt tās regulāri plānots papildināt, veikala klientiem piedāvājot visaktuālākos skaistumkopšanas pasaules jaunumus. Ne mazāk svarīgs elements ir arī veikala interjers, kas ieturēts bezrūpīgā, taču pārdomāti mūsdienīgā franču stilā ar dažādām produktus papildinošām un krāsu piesātinātām dekorācijām, kas katru apmeklējuma reizi padarīs par īstu piedzīvojumu. Zīmola pārstāvji pastāvīgi rūpējas, lai viss veikalos atrodamais – sākot no aromātiem līdz krāsu gammai, no iekšējā apgaismojuma līdz jaukiem konsultantiem – palīdzētu apmeklētājiem gūt īstu baudījumu un ik reizi ļautu atklāt sev kaut ko jaunu un patīkamu.

Tāpat ierasta L’Occitane prakse ir ik katrus trīs mēnešus starptautiskās “Color Days” akcijas ietvaros veikala telpas ietērpt kādā konkrētā krāsā, tādejādi akcentējot zīmola oriģinālo koncepciju, kas Latvijas tirgū ir vēl nebijis jaunums. Maģiskajā Ziemassvētku gaidīšanas laikā, savukārt, veikala interjers tiks papildināts ar īpaši krāšņiem un svinīgiem elementiem un oriģināliem L’Occitane dāvanu komplektiem, kas parūpēsies par svētku sajūtu radīšanu ikviena zīmola cienītāja sirdī un krietni atvieglos saspringto dāvanu gādāšanas procesu. Jaunajā veikalā būs atrodami pārdomāti risinājumi ikviena gaumei, turklāt zīmola pārstāvji arī nakamgad sola saviem klientiem sagādāt ne vienu vien jaunu pārsteigumu.

Būtiski, ka aiz katra L’Occitane produkta slēpjas patiesa vēsture, aiz katra kosmētikas produkta iepakojuma – skaidra izcelsme, teicama franču kvalitāte, stingri ievēroti ražotāja standarti un tehnoloģijas, kas mantotas no bagātīgā Provansas reģiona. Zīmola misija ir nodot skaistuma tradīcijas un Francijas dienvidu kolorītu produkcijai, ko novērtēs ikviens mūsdienīgs pircējs jebkurā pasaules valstī.

“Jau daudzus gadus L’Occitane en Provence darbojas Baltijas valstīs. Vērā ņemamie panākumi, kas gūti Lietuvā, ir pārliecinājuši arī par potenciālu Latvijas tirgū. Jaunākie dati liecina, ka Baltijas valstu vidū Latvija ir tirgus ar lielāko izaugsmes potenciālu. Lielā L’Occitane en Provence zīmola atpazīstamība reģionā apvienojumā ar Latvijas pircēju vēlmi pēc augstas kvalitātes, dabīgiem kosmētikas produktiem ir divi galvenie faktori, kas skaidri parāda mūsu zīmola spēcīgo potenciālu šajā tirgū. Tā kā L’Occitane en Provence ir mazumtirdzniecības zīmols, tad mūsu pirmā atsevišķā butika atklāšana decembrī ir svarīgs notikums, kas turpmāko dažu mēnešu laikā noteikti attaisnos gaidīto,” komentē zīmola pārstāvji no Francijas.

Labākie zīmola produkti vienkopus, ko papildina arī oriģināli un gaumīgi iepakojumi, kļūs par lielisku dāvanu svētkos gan sev, gan saviem mīļajiem, turklāt līdz pat 7. janvārim tos iespējams iegādāties ar 20% atlaidi!

Dušas želeju komplekts:

Dušas želeja Peonija 75ml;
Dušas želeja Ķiršu ziedi 75ml;
Dušas želeja Lavanda 75ml;
Dušas želeja Roze 75ml.

Komplekts Verbēna:

Dušas želeja Verbēna 250ml;
Ķermeņa pieniņš Verbēna 250ml;
Ziepes Verbēna-Šī sviests 100gr;
Aromatizēts maisiņš Verbēna 35gr.

L’OCCITAN komplekts: Skūšanās želeja L’OCCITAN 30ml;
Dušas želeja L’OCCITAN 250ml;
Ziepes L’OCCITAN 100gr;
Pēc skūšanās balzams L’OCCITAN 30ml.

Mandeļu kolekcija:

Mandeļu dušas eļļa 250ml;
Mandeļu ziepes 50gr;
Mandeļu roku krēms 30ml;
Mandeļu ķermeņa pieniņš 200ml.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.