6.8 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Modes dizainera Džuliena Makdonalda ieteikumi Ziemassvētku ballītēm

 

Tā kā ir pienācis laiks, kad pastkastītes sāk pildīties ar ielūgumiem uz Ziemassvētku ballītēm, bet daudziem to apmeklētājiem rodas panika, domājot par piemērota apģērba izvēli, mēs nolēmām lūgt palīdzību modes dizaineram un krāšņu lietu cienītājam Džulienam Makdonaldam (Julien Macdonald). 

Veikalu tīkla DEBENHAMS dizaineris Dž. Makdonalds tiešām ir elegantu apģērbu izvēles meistars, un mēs nespējām iedomāties nevienu labāku cilvēku, kurš varētu palīdzēt izvēlēties tērpu šīs sezonas Ziemassvētku ballītēm.

Džuliena padomi, kā izvēlēties piemērota stila tērpu ballītei:

  • Ziemassvētku laikā noteikti jānēsā mirdzoši aksesuāri – izrotājiet savu tērpu ar vizuļiem un spīdīgām metāliskām rotām, kas ballītē jums ļaus viesu vidū izcelties.
  • Nebaidieties valkāt kombinezonu – tas izceļ auguma aprises un ir stilīgs. Izvēlēties kostīmu ar mežģīnēm vai neuzkrītošiem rotājumiem, lai jūs izskatītos vienkārši lieliski.
  • Svētkiem ideāli piemērota ir sarkana kleita, ar kuru jūs noteikti pievērsīsiet visu viesu uzmanību – protams, pareizo iemeslu dēļ.
  • Lielākā daļa cilvēku Ziemassvētku laikā nevalkā apģērbu ar dažādiem rakstiem, neskatoties uz to, ka ir pieejamas daudzas lieliskas iespējas. Miksējiet un saskaņojiet apģērba gabalus, lai izveidotu tiešām stilīgu svētku tērpu.
  • Izvēlētajam tērpam jāprot pareizi pieskaņot grims, tāpēc es iesaku izvēlēties neitrālu grimu, lai tiktu izcelts jūsu dabiskais skaistums. Taču, ja jūsu tērps nav pietiekami krāšņs, spilgta lūpu krāsa vai spīdīgs acu grims ir tieši tas, kas vajadzīgs, lai akcentētu jūsu izskatu.
  • Kopā ar saviesīgu tērpu lieliska izvēle ir izsmalcināts šinjons, savukārt brīvi krītošas sabužinātas cirtas vairos jūsu seksapīlu.
  • Mākslīgajai kažokādai atkal kļūstot populārākai, pieskaņojiet tērpam krāšņu kažokādas mēteli vai aksesuāru, tā jūs jutīsieties ļoti ērti un arī izskatīsieties stilīgi.
  • Neizvēlieties mirdzošas lietas tikai pasākumos, kas norisinās vakarā. Izrotājiet arī savu ikdienas tērpu ar žilbinošiem aksesuāriem, piemēram, īpašiem auskariem vai skaistu piespraudi, kas ir piemērota gan dienā, gan naktī.

Padomus apkopoja DEBENHAMS

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.