0.3 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Jaunā Optimals Body kolekcija no Oriflame

 

Oriflame piedāvā produktus ķermeņa kopšanai, kas radīti, apvienojot labāko no dabas un zinātnes.
Jaunā Optimals Body kolekcija piedāvā efektīvus risinājumus tavas ādas individuālajām vajadzībām, vienalga, vai tā ir sausa, vai zaudējusi tvirtumu un elastību, vai arī ir parādījies celulīts. Lai garantētu pēc iespējas labāku efektu, visi produkti apvieno noteiktas iedarbības tehnoloģijas ar dabiskas izcelsmes sastāvdaļām, kas ir īpaši pielāgotas, lai atbilstu tieši tavas ādas vajadzībām.

Optimals ādu mīkstinošie ķermeņa losjoni ar patīkamo aromātu ir izstrādāti, tajos iekļaujot DeepMoist kompleksu, lai nodrošinātu izcilu mitrināšanu 24h garumā. Apvienojumā ar noteiktām dabiskas izcelsmes sastāvdaļām, tie padara ādu maigāku, gludāku un perfekti mitrinātu. 

Lai parūpētos par tvirtumu zaudējušu ādu, Optimals Body piedāvā nostiprinošu ķermeņa losjonu ar BodyShape kompleksu, kas satur augu peptīdu. Losjons tonizē, nostiprina un padara ādu tvirtāku, vienlaikus uzlabojot tās tekstūru un mitruma līmeni. Apnicis celulīts? Optimalspretcelulīta želeja ar CelluSmooth kompleksu, kas satur kofeīnu un lotusa lapu ekstraktu, samazina celulītu un nogludina nelīdzenu ādu. 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.