0.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Jaunums Latvijā: 3D uzacu skulpturēšanas tehnoloģija Sleek Brows

 

Profesionālās mikropigmentācijas centrs savām klientēm piedāvā jaunu un revolucionāru procedūru Sleek Brows, kas ir inovatīvs jaunums Latvijas tirgū un kas īsā laikā ļauj iegūt uzacis, par kādām sapņo ikviena no mums.

Unikālā Sleek Brows jeb Satīna uzacu tehnoloģija sniedz iespēju pilnībā rekonstruēt uzacu zīmējumu un to formu. Ar šīs tehnoloģijas palīdzību ikviena sieviete var savas uzacis padarīt arī vizuāli daudz biezākas un precīzākas, ko nav iespējams panākt ar klasiskās korekcijas palīdzību. Rezultātā tiek iegūts ideāls zīmējums, kam pamatā ir uzacu dabiskā forma, kas nenomazgāsies un neizsmērēsies, un kas ir jo īpaši vērtīgi – turēsies līdz pat divām nedēļām!

Salīdzinot šīs procedūras rezultātu ar permanentā grima rezultātu, galvenā atšķirība slēpjas zīmējuma noturīgumā (tas turas apmēram mēnesi) un tajā, ka šis paņēmiens nav invazīvs (tiek veikts, netraumējot ādas slāņus). To var droši izmantot konsultācijas laikā pirms permanentā grima, lai varētu redzēt aptuveno rezultātu, kuru iespējams panākt ar mikropigmentācijas palīdzību, izmantojot uzacu “matiņu” tehniku. Tā ir piemērota klientiem ar jebkāda biezuma uzacīm, kā arī pielietojama tad, ja uzacīm pilnībā vai daļēji trūkst matiņu.

Svarīgi, ka jaunajai procedūrai nav blakusparādību, tā ir absolūti droša sievietēm stāvoklī un bērna barošanas periodā. Sleek Brows tehnoloģija ir patiesi unikāla, jo šobrīd skaistumkopšanas tirgū tai nav atrodama neviena cita līdzvērtīga alternatīva, kuras sniegtais rezultāts saglabātos līdz četrām nedēļām vai pat ilgāk, ja tiek nodrošināta pienācīga kopšana. Sleek Brows – tas ir daudz vairāk nekā vienkārša korekcija vai matiņu pieaudzēšana.

Ne mazāk būtisks ir arī fakts, ka revolucionārā un īsā laikā plašo populāritāti guvusī procedūra ir izstrādāta tepat, Latvijā, un tās pamatlicēja ir skaistumkopšanas industrijas uzņēmēja, kompānijas Sleek Brows direktore Kintija Beļska, kura šobrīd dzīvo ārzemēs, kur veiksmīgi turpina attīstīt savu biznesu.

Kompānijas Sleek Brows veikto pētījumu rezultātā ir izstrādāti divi pilnīgi jauni koncepti skaistuma industrijā:

Pirmais paņēmiens ir darbs ar klientiem, kam uzacu matiņi aug labi vai apmierinoši, un viņi vēlētos vienkārši piešķirt tām apjomu vai akcentēt savu dabisko formu. Šādā gadījumā tiek izmantoti īpaši matiņi, kuri stiprinās pie klienta matiņiem, kas palīdz panākt vēlamo ilgtermiņa rezultātu.

Otrs alternatīvs paņēmiens ir darbs ar retām un nepietiekami biezām uzacīm, kā arī daļēja vai pilnīga matiņu zaudējuma gadījumā. Kompānija Sleek Brows ir izstrādājusi speciālu strukturētu krāsvielu, kas tiek uzklāta tieši uz ādas kā zīmējums, kas imitē trūkstošos matiņus. Tādejādi tiek radīts ilgstošs reālistisks ideālu un biezu uzacu efekts.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.