4.7 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Iepazīsties ar Domina Elegans ādas kopšanas līdzekļiem!

 

Igaunijas uzņēmuma Chemi-Pharm zīmola Domina Elegans ražotie ādas kopšanas līdzekļi izstrādāti sadarbībā ar ārstiem un zinātniekiem ilgstošas un detalizētas izpētes rezultātā. Pirms Domina Elegans ādas kopšanas līnijas izstrādāšanas Chemi-Pharm ražotie krēmi un ādas kopšanas produkti izmantoti slimnīcās, aprūpējot pacientus ar apdegumiem un citām ādas traumām.

Pretnovecošanās dienas krēms ar 5D efektu (30 ml)

Pateicoties sasniegtajiem rezultātiem medicīnas jomā, Chemi-Pharm kā savu galveno mērķi izvirzīja izstrādāt ikdienas ādas kopšanas līdzekļus, kas atbilstu visaugstākajiem standartiem un nesaturētu sintētiskus konservantus, ražošanā izmantojot tikai 100% dabīgas izcelsmes komponentes, kas rūpētos par ādu šūnu līmenī, nodrošinot ādas dabisku funkcionēšanu.

Domina Elegans produktu pamatkomponentes ir bez termiskas apstrādes spiestas dabīgās eļļas (saldo mandeļu eļļa, bergamota eļļa, saulespuķu eļļa, jojoba eļļa, vīnogu kauliņu eļļa, tējas koka eļļa, argāna eļļa), vairāk nekā 20 dažādi Nāves jūras minerāli, zīda proteīni, kas atjauno ādas šūnu struktūru, stimulējot šūnu metabolismu un kolagēna sintēzi

Domina Elegans ādas kopšanas līdzekļi ietver arī īpaši efektīvu, inovatīvu pretnovecošanas produktu līniju Cell Innovation. Cell Innovation līnijas produkti satur augu izcelsmes cilmes šūnu ekstraktu un sniedz 5D efektu: – pasargā ādu no priekšlaicīgas novecošanās, – mitrina, – stimulē kolagēna sintēzi, – atjauno ādas šūnu struktūru, – samazina grumbiņu veidošanos. Tā ir efektīva, bet neagresīva ādas kopšana ar mērķi nodrošināt ādai dabisku funkcionēšanu.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.