9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

H&M piedāvās jaunu skaistumkopšanas līdzekļu klāstu

 

H&M ar gandarījumu paziņo par jaunu skaistumkopšanas produktu piedāvājumu Latvijā. Jauno H&M skaistumkopšanas produktu klāsts veikalus sasniegs vasaras beigās un ietvers  dekoratīvās kosmētikas piedāvājumu, kā arī matu, ķermeņa un skaistumkopšanas līdzekļus. 

Jaunais H&M kosmētikas produktu piedāvājums Latvijā ir daļa no jaunā H&M skaistumkopšanas produktu klāsta. Mode ir šī piedāvājuma pamatā kopā ar kosmētikas izlasi, kas arvien tiek papildināta ar sezonas aktualitātēm, idejām un krāsām. Produkti būs pieejami vairāk nekā 900 veikalos visā pasaulē un atsevišķos veikalos Latvijā.

Jaunā kolekcija veikalos tiek piedāvāta laikā, kad dekoratīvā kosmētika ir svarīgāka nekā jebkad agrāk, lai veidotu personisko stilu neatkarīgi no tā, vai radītais tēls ir vienkārši dabisks, klasisks vai seko jaunākajām modes tendencēm. Veikalos būs speciālas skaistumkopšanas zonas, lai palīdzētu pircējiem izmēģināt dažādas tendences un izveidot sev piemērotāko tēlu.

„Priecājamies, ka H&M tagad piedāvā arī „modi sejai”. Tā ir iespēja izmēģināt jaunas idejas, būt radošam un eksperimentēt ar krāsām,” teic H&M Beauty koncepcijas dizainere Sāra Valendere.

Atklājot veikalos jauno produktu piedāvājumu, būs pieejami vairāk nekā 700 skaisti iesaiņoti dekoratīvās kosmētikas produkti, ko turpmākajās sezonās papildinās jaunas un ierobežota daudzuma krāsu kolekcijas. Jaunais H&M Beauty produktu klāsts ietvers arī divas papildu kolekcijas: augstākās kvalitātes skaistumkopšanas produktu līniju un conscious līnijas Ecocert apstiprinātus ilgtspējīgus produktus.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.