9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Jauna maska acu mirdzumam “TOK-TOK-TEA”

 

Lai parūpētos par acu labsajūtu un skaistumu, Latvijā izveidots jauns produkts – acu maskas no Latvijas lauku augiem. Tās ir paredzēts ikvienam, lai pēc garas darba dienas birojā pie datora vai pēc ballītē pavadītas negulētas nakts varētu palutināt savas acis un atgūt mirdzumu tajās.

Acu masku sastāvā ir tikai Latvijā dabiski auguši augi, tāpēc maska, to regulāri lietojot, palīdzēs atgūt acu mirdzumu un sniegs tik nepieciešamo relaksāciju un mieru.

“TOK-TOK-TEA” acu maska radīta, sadarbojoties diviem uzņēmumiem: SIA “TEYA” un SIA “a-la-tea”, iegūstot iedvesmu no tradicionālām receptēm augu izmantošanai ikdienā.

Ilze Čeže, SIA “a-la-tea” īpašniece skaidro, ka “mums, latviešiem, ir senas un ļoti bagātas tradīcijas, kā izmantot dabas veltes savā ikdienā, tikai pilsētas ritmā paliek tik maz laikā atcerēties par senajām gudrībām un iespējām. Tāpēc esam izveidojuši produktu, kas it kā ir zināms jau gadsimtiem, bet tagad tiek pielāgots pilsētnieku vēlmei pēc ērta un vienkārša risinājuma.”

Acu masku sastāvā ir šādi augi:

  • Balderiānu sakne, kas tautā galvenokārt pazīstama kā dabisks nomierinošs līdzeklis- mazina baiļu sajūtu, satraukumu un bezmiegu.
  • Raudene, kuras sastāvā ir atrodamas vielas ar spēcīgām antioksidantu īpašībām, līdz ar to raudene spēj pasargāt šūnas no apkārtējās vides nelabvēlīgas iedarbības, un tiek aizkavēti šūnu novecošanās procesi.
  • Kumelīte palīdz mazināt pietūkumu ap acīm.
  • Piparmētra ir zināma ar savu nomierinošu un antiseptisku iedarbību.
  • Acu masku pielietošana ir ļoti vienkārša: divus acu spilventiņus iemērcējiet karstā ūdenī (90-98 °C) un atstājiet atdzesēt līdz komfortablai temperatūrai – tad spilventiņus nedaudz saspiest, notecinot lieko ūdeni, un liekat uz aizvērtām acīm.

Acu maskas vislabāk ir paturēt aptuveni 10 minūtes, lai augu ēteriskās vielas iedarbotos uz ādu ap acīm, to nomierinot. “TOK-TOK-TEA” acu maskas ir iespējams apskatīt un nopirkt šādos veikalos: RIIJA, Studija Pienene, Abra, PupUp Store un Look@Riga.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.