13.5 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Gucci Havana īsfilma

 

Gucci ar prieku piedāvā īsfilmu, kas veltīta Modes nama jaunajām Havana saulesbrillēm. Īsfilmas režisori ir Gregorijs Hariss (Gregory Harris) un Kristofers Simmonds (Christopher Simmonds). Īsfilma ir filmēta Malibu, Kalifornijā, un atgādina pirmo ainu no filmas “Peldētājs” (The Swimmer) (1968), ļaujot skatītājiem iejusties glamūras peldbaseina ballītes atmosfērā un izspēlējot šarmantu pavedināšanas spēli starp skaistu sievieti un apburošu jaunu vīrieti, abu acis izmeklētā manierē apslēpj Havana saulesbrilles. 

Gucci Havana saulesbrilles pieejamas plašā satriecošu, punktētu Havanas toņu sortimentā drosmīgās krāsās, atsaucot atmiņā 60. gadu noskaņas un eleganci. Gan saulesbrilles, gan optisko briļļu ietvari t iek piedāvāti atšķirīgā dzeltenajā tonī, kā arī zilā, sarkanā un brūnā krāsā, sapludinot retro stilu ar moderniem un izmeklētiem Gucci elementiem. Šos modeļus īpaši izceļ ar rokām veidotā apdare, kas piešķir materiālam patiesu luksusa noskaņu. 

Gucci Havana saulesbriļļu un optisko briļļu ietvaru kolekcija ir pieejama Gucci butikos un atsevišķos labākajos optikas salonos visā pasaulē. 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.