12.8 C
Rīga
svētdien, 5 maijs, 2024

Ekskluzīvs ķermeņa kopšanas komplekts no Rituals

 

Atklājiet Mandi Lulur – jauno ierobežota izlaiduma vasaras kolekciju no RITUALS. Šī kolekcija – ekskluzīvas ķermeņa un mājas kosmētikas komplekts – ir rūpīgi izstrādāta, lai atklātu jūsu dabisko skaistumu un apveltītu jūs ar smalku Āzijas ziedu aromātu.

Mandi Lulur (tulkojumā – “Daiļuma vanna”) ir sena skaistumkopšanas procedūra no Indonēzijas, kuras izcelsme rodama pirms daudziem gadsimtiem Javas valdnieku pilīs. Šo tradicionālo attīrošo procedūru saņēma princeses 40 dienas pirms savas kāzu dienas. Gatavojot topošās līgavas, izmantoja ziedus, garšvielas un minerālus, lai vairotu viņu dabisko skaistumu un piešķirtu ādai brīnišķigu mirdzumu. Iedvesmojoties no šīs Āzijas tradīcijas, RITUALS jūs iepazīstina ar jauno Mandi Lulur ierobežotā izdevuma vasaras kolekciju.

Mandi Lulur kolekcija ir papildināta ar sastāvdaļām no Āzijas – frandžipani eļļu un rīsu pienu. Eksotiskais aromāts, ko piešķir frandžipani ziedi, ieskauj jūs maiga parfīma mākonī, savukārt mīkstinošā iedarbība atsvaidzina un nomierina jūsu ādu. Rīsu pienam piemīt barojoša iedarbība, tas ādu padara skaisti mirdzošu. Šo dabīgo sastāvdaļu kombinācija Mandi Lulur dušas putām piešķir smalku smaržu. Mandi Lulur skrubis ķermenim saudzīgi ļauj atbrīvoties no nedzīvajām ādas šūnām. Visa vannošanās sākas ar Mandi Lulur vannas putām – atslābinoties iegremdējieties dūnu viegluma putās. Mandi Lulur ķermeņa spīdums baro ķermeņa ādu, izmantojot rīsu piena mīkstinošās īpašības, kā arī piešķir jūsu ādai jauku mirdzumu. Kopā ar šiem produktiem noskaņu radiet, izmantojot Mandi Lulur aromātiskos kociņus un Mandi Lulur XL sveces maigo gaismu.

Brīnišķīgās eksotiskās frandžipani eļļas aromāts un rīsu piena maigie pūdera toņi iesmaržinās gan jūsu ķermeni, gan mājokli! Rituals Cosmetics ir pasaulē pirmais zīmols, kurā apvienota mājas un ķermeņa kosmētika. Zīmola daudzveidīgā produktu līnija, kurā iekļauti ķermeņa un ādas kopšanas līdzekļi, vērtīgu minerālu dekoratīvā kosmētika, tīra tēja, aromātiskas sveces, aromātiskie kociņi un citi līdzekļi noskaņas radīšanai, ikdienišķās norises pārvērš nozīmīgos mirkļos.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.