0.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Jauns zīmols: Tata Tenerezza

 

Tata Tenerezza ir jauns apģērbu dizaina zīmols, kas priekšroku dod tīrām līnijām un izsmalcinātam siluetam. Zīmolu iedvesmo sievietes un to sievišķība, katrs modelis ir īpašs un pārdomāts, liela vērība tiek pievērsta tieši detaļām. Perfekts piegriezums un ideāla proporcija, kas katru sievietes augumu padarīs vēl pievilcīgāku – tāda ir zīmola galvenā devīze. Apģērbs mūsdienīgai sievietei ar aktīvu dzīvesveidu, kas ir mūžīgā kustībā un gūst prieku no dzīves!

“Tata Tenerezza” jaunā rudens/ ziemas kolekcija “Black Coral” izveidota, ietekmējoties no labākajām Itālijas tradīcijām. Elegance, vieglums un nobriedusi seksualitāte ir kolekcijas “Black Coral” vadmotīvi. Juteklisks piegriezums un sievišķīgas līnijas veido nepārspējamo “Tata Tenerezza” stilu. Sicīlijas atraitņu tēls iedvesmojis izveidot pieguļošas kleitas ar mūsdienu baroka elementiem.

Kolekcijā tiek izmantoti tādi materiāli kā žakards, trikotāža, āda un samts, vilna, zīds, viskoze, jauktie audumi un to kombinācijas vienā apģērbā. Krāsu gamma ieturēta melnajā tonī, ko papildina leoparda ādas motīvi un koši zilā krāsa.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.