1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

NaturVital – produkti skaistiem matiem

 

Veseli un kopti mati var būt katras sievietes skaistākā rota. Pareiza matu kopšana un rūpes par tiem vienmēr garantēs tev labu rezultātu! Uzzini, kā tavi mati veidojas un ar kādiem produktiem pareizi rūpēties par saviem matiem!

Katrā mata maisiņā notiek cikliska mata attīstība, kas ilgst 2 līdz 7 gadus. Šim ciklam ir trīs posmi:

Augšanas jeb anagēnā fāze. Ilgst 2–7 gadus. Mats veidojas, daloties šūnām. Jaunās šūnas izstumj vecās šūnas. Aptuveni 80 % matu atrodas šajā fāzē.

Regresijas jeb katagēnā fāze. Ilgst 2–4 nedēļas. Augšana beidzas, un maisiņš, atdaloties no pauguriņa, kas paliek mata dobumā, ceļas augšup uz ādas virsmu.

Atpūtas jeb telogēnā fāze. Pauguriņā veidojas jauns mats, kas veco matu pamazām stumj uz augšu, līdz tas izkrīt. Šī fāze ilgst 2–3 mēnešus.

Katra mata maisiņā tā dzīves laikā izveidojas aptuveni 20 matu. Cilvēkiem, kas cieš no alopēcijas jeb matu izkrišanas, ar laiku pakāpeniski izsīkst to matu maisiņu daudzums, kas spēj veidot matus, jo saīsinās matu augšanas fāze, un līdz ar to mati kļūst smalkāki un vājāki.

Produkti skaistiem un veseliem matiem

Silver / Sudraba šampūns, 300 ml

Kāpēc sirmi vai balti mati kļūst dzeltenīgi? Tādi ārējie faktori kā

• saule,

• hlors,

• jūras ūdens,

• fēnošana un matu ieveidošana ar ruļļiem

“sadedzina” matus, piešķirot baltiem vai sirmiem matiem dzeltenīgu nokrāsu bez spīduma.

Sudraba šampūns, 300ml platīna toņa iegūšanai

Piemērots gaiši krāsotiem, balinātiem vai sirmiem matiem. Noņem matu dzeltenīgo toni, jau no pirmās lietošanas reizes, radot dabisku mirdzumu un sudrabainu toni, kas saglabājas pat vairākas mazgāšanas reizes. Satur sertificētās saimniecībās audzētu melleņu ekstraktu un B5 provitamīnu. Piemērots biežai lietošanai.

Sastāvā:

• organiski audzētu melleņu ekstrakts, kurā ir daudz zilo pigmentu, kas optiski likvidē matu dzeltenīgo toni;

• hennas ekstrakts, kas palīdz matiem atgūt dabisko mirdzumu.

Sudraba šampūnu jāsāk lietot, kad sirmi ir kļuvuši 70 % matu. Šampūns paredzēts biežai lietošanai, un to var lietot papildus parastam šampūnam, jo sudraba šampūna radītais efekts var saglabāties pat pēc vairākām mazgāšanas reizēm arī ar parastu šampūnu. Šampūns nepiešķir matiem zilganu nokrāsu.

BIO šampūni

Sertificētai dabiskajai kosmētikai ir jāizceļas ar šādām priekšrocībām: sintētisko virsmaktīvo vielu vietā jābūt sertificētām augu izcelsmes virsmaktīvajām vielām; jāsatur dabiski bioloģiski un organiski audzētu augu ekstrakti; sastāvam jābūt tikpat efektīvam kā tehnoloģiskai produkcijai; jābūt radītai zinātniskās pētniecības, attīstības un jaunievedumu ceļā; jābūt apstiprinātiem lietošanas rezultātiem.

NaturVital jaunās sērijas Bio šampūni satur 99 % dabisku sastāvdaļu, no kurām vairāk nekā 10 % ir iegūtas no organiski audzētiem augiem. Šie videi draudzīgie šampūni ir saņēmuši Ecocert sertifikātu.

Granātābolu ekstrakts ir bagātīgs tanīnu, aminoskābju, A, C un E vitamīna un minerālvielu avots. To jau gadsimtiem izmanto, lai mazinātu oksidatīvā stresa radītās sekas.

Žeņšeņa saknes ekstrakts ir bagāts ar ginsenozīdiem, polisaharīdiem, olbaltumvielām un vitamīniem, kas nodrošina šampūna spēcinošās, atjaunojošās un mīkstinošās īpašības.

Godži ogas satur daudz C vitamīna, antiosidantu – B grupas vitamīnu, minerālvielu, aminoskābju un neaizstājamo taukskābju, kas nodrošina šampūna lieliskās mitrinošās un antioksidanta īpašības.

Alveja ir bagāta ar aminoskābēm, vitamīniem un minerālvielām. Tā mitrina un mīkstina matus, kā arī normalizē to stāvokli, palīdzot saglabāt matu dabisko līdzsvaru.

Anti breakage šampūni

Matu kopšanas līnija pret matu izkrišanu un lūšanu gariem matiem. Šampūns pret matu izkrišanu un lūšanu.

Fitoaktīvais komplekss − pilnīgi dabiski radīta kviešu un sojas pupiņu kombinācija matu apgādāšanai ar glicīdiem, proteīniem, lipīdiem, vitamīniem un minerālvielām.

Žeņšeņa ekstrakts, kas veicina matu augšanu un dzīvotspēju.

A, B3, B7,E, F un H vitamīns, kā arī B5 provitamīns palīdz uzturēt galvas ādas dabisko līdzsvaru un novērst matu izkrišanu.

Dikālija glicirizāts (iegūts no lakricas) aizsargā galvas ādu un matus pret kairinājumu un ārējiem kaitīgiem faktoriem.

 

Neskalojams kondicionieris pret matu izkrišanu

Fitoaktīvais komplekss − pilnīgi dabiski radīta kviešu un sojas pupiņu kombinācija matu apgādāšanai ar glicīdiem, proteīniem, lipīdiem, vitamīniem un minerālvielām. Žeņšeņa ekstrakts, kas veicina matu augšanu un dzīvotspēju. Medus dzīvina matus un B5 provitamīns normalizē to stāvokli, kā arī dara matus gaišākus un spēcīgākus. Kondicionierī ir aizsargviela pret karstumu fēnošanas laikā.

LIETOŠANA: uzklāt uz mitriem matiem un tos izķemmēt. Matus neizskalot.

Maska pret matu izkrišanu un lūšanu

Fitoaktīvais komplekss − pilnīgi dabiski radīta kviešu un sojas pupiņu kombinācija matu apgādāšanai ar glicīdiem, proteīniem, lipīdiem, vitamīniem un minerālvielām. Žeņšeņa ekstrakts, kas veicina matu augšanu un dzīvotspēju. A, B3, B7,E, F un H vitamīns, kā arī B5 provitamīns palīdz uzturēt galvas ādas dabisko līdzsvaru un novērst matu izkrišanu. Satur ar E vitamīnu bagāto kviešu dīgstu eļļu, kas baro matus un atjauno mata struktūru.

• Mitrina.

• Vairo matu spīdumu.

• Palīdz labāk ieveidot matus.

• Baro un atjaunina galvas ādu un matus.

Bērnu šampūns

Svaigu augļu ekstrakti: ar cukuriem, aminoskābēm un vitamīniem bagāts augļu komplekss. Piešķir matiem maigumu, tos mitrina un dara viegli izķemmējamus, neļaujot samudžināties. Asarām atbilstošs neitrāls PH līmenis – 7,2. Šampūns paredzēts jebkura tipa matiem.

Jūtīgas ādai piemēroti šampūni

Mūsdienu sadrumstalotajā tirgū, kurā īpaša uzmanība tiek pievērsta sertificētai sastāvdaļu izcelsmei, NaturVital piedāvā preču sēriju, kas spēj apmierināt arvien prasīgākos pircējus. Īpaši jutīgai ādai paredzēto izstrādājumu hipoalergēnais sastāvs nodrošina matiem dabisku kopšanu, un, tā kā šie kosmētiskie līdzekļi nekaitē galvas ādai, tos var lietot bieži. Augu valsts sastāvdaļas tiek rūpīgi atlasītas un kontrolētas attiecībā uz to kvalitāti un izcelsmes avotu.

SATUR aktīvas sastāvdaļas no bioloģiskajās saimniecībās audzētiem augiem.

NESATUR:

• krāsvielas

• konservantus parabēnus

• silikonu

• sintētiskos mazgāšanas līdzekļus

• minerāleļļas

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.