8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Jaunā Catrice rudens/ ziemas kolekcija

 

Tīra dzīves iekāre – tā ir Catrice. Ar šo domu prātā, Catrice dodas Rudens/Ziemas 2015 sezonu virzienā, iedvesmojoties no lielākajiem modes šoviem, kas norisinās pasaules metropolēs.

Šis Vācijas kosmētikas zīmols lutinās gan jaunās, gan jau arī noturīgās Catrice cienītājas ar jaunām krāsām, tendencēm un faktūrām. Lūk, mūsu favorīt – produkti:

Even Skin Tone Beautifying Bāze
Ilgnoturīga, rūpīga tekstūra koriģē ādas nepilnības un padara to ideāli gludu. Krēmveidīgā tekstūra satur SPF 25 un piedāvā no vieglas līdz augstai aizsardzībai. Bāze ir pieejama četros toņos. Starojošam efektam!

Multi Matt Vaigu Sārtums
Četri matēti, perfekti izlīdzināti toņi sakopoti vienā iepakojumā. Vislabāko rezultātu var sasniegt, uzklājot gaišu un maigu pūdera tekstūru ar lielu otiņu, lai iegūtu svaigu sārtumu uz taviem vaigiem. Priekš unikāla rezultāta tu vari izvēlēties krāsu kombināciju, kura piestāvēs tieši tev.

Luxury miesas krāsas toņi
Ar Luxury miesas krāsas toņiem no CATRICE jaunās paaudzes nagu lakas iekaro skaistumkopšanas veikalus. Izvēlies eleganto, dabīgo sniegumu ar pērļu vai satīna efektu. Pieejams pavisam astoņos toņos, ieskaitot pulverveida rozā, pelēkbrūno un šampanieša.

Shine Appeal Fluid lūpu krāsa
Satur vitamīnu E, kas mitrina tavas lūpas un garantē maigu un spo˛u efektu. Spīduma un lūpu krāsas kombinācija padara flakona ārējo izskatu par skaistu aksesuāru tavā kosmētikas maciņā. Tu vari izvēlēties jebkuru no astoņiem lūpu krāsas toņiem: maigi rozīgus, kā arī klasiskos sarkanos toņus, jo jaunā Shine Appeal Fluid lūpu krāsa garantē visas sapņu krāsas padarīt par realitāti.

 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.