6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Vannas bumbas – zīmola LUSH jaunumi

 

Šī gada aprīlī LUSH pašā Londonas sirdī, Oksfordstrītā, atvēra līdz šim lielāko zīmola firmas veikalu, kurā produktu piedāvājums vairākas reizes pārsniedz citās valstīs pieejamo. Par godu šim īpašajam notikumam LUSH prezentēja arī 200 jaunus un ekskluzīvus ķermeņa kopšanas produktus, no kuriem daļa tagad ir pieejami arī Latvijā. Iepazīsties ar LUSH jaunumiem – vannas bumbām!

Frozen vannas bumba

Šis maģiskais maisījums no uzmundrinošā greipfrūta un apelsīnkoka ziediem no Tunisijas izkausēs pat visaukstākās sirdis.
Vannojies aizsalušā ezerā ar šo mirdzoši zilo ledus bumbu vairākos slāņos, kura ap tevi radīs sniegbaltas vērpetes sudrabainā starojumā un ienesīs siltumu un izkausēs pat saltākās sirdis. Kāp vannā, ieelpo dziļi un let it go (palaid to vaļā). Vegāniem draudzīgs produkts.

 

 

 

The Experimenter vannas bumba
Pilnmetrāžas filma tavā vannā. Galvenajās lomās spilgtas krāsas, sprakšķošas konfektes un maiga Godīgās tirdzniecības vaniļa.
Iedvesma šai bumbai gūta no zīmola veidotā Experimenter video klipa. Šī saldi smaržojošā bumba radīs īstu krāsu eksploziju un krāsainus virpuļus, kas ideāli parāda LUSH radošumu. Vegāniem draudzīgs produkts.

 

 

 

 

Intergalactic vannas bumba
Kontrolē šo bumbu no zemes. Kļūsti par galaktikas sargātāju, kamēr bumba eksplodē tavā vannā.
Kāp uz klāja un dodies dziļi kosmosā ar šo starpgalaktiku vannas bumbu. Noskaties kā zvaigžņu putekļi (sprakšķošās konfektes) griežas ap tavu orbītu, pārvēršot vannu mākoņu galaktikā, un izbaudi tās ūdeņaini samtaino smaržu, ko sniedz greipfrūts, ciedra koksne un piparmētra. Vegāniem draudzīgs produkts.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.