1.1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Banānu maskas, kuras izlīdzinās jūsu grumbas

 

piel-radiante-con-cascara-de-banana-Fashionclick

1.recepte

Lai mājas apstākļos sagatavotu šo banānu līdzekli pret grumbām, nepieciešams rūpīgi tīrā un dziļā traukā saspaidīt vienu vidēji lieli nogatavojušos banānu. Pēc tam nepieciešams iegūtai masai klāt pielikt vienu ēdam,karoti šķidru medu un divas ēdamkarotes saldu, treknu mājas krējumu (taukainam ādas tipam rekomendē masai klāt pielikt pusi tējkarotes svaigi spiestas citrona sulas). Tad rūpīgi jāsamaisa iegūtā masa līdz izveidojas viendabīga konsistence un uzlieciet uz notīrītas sejas ādas. Apmēram pēc 15 -25 minūtēm nomazgājiet seju ar siltu tekošu ūdeni un notīriet seju ar ledu, kas sagatavots no ārstnieciskās kumelītes vai kvalitatīvas zaļās tējas.

2.recepte

Lai sagatavotu nākošo tautas līdzekli pret grumbām ,kura pamatā ir banāns, vajag saspaidīt līdz viendabīgas konsistences biezenim pusīti gatava banāna mīkstuma, pēc tam iegūto masu sajaukt ar vienas olas dzeltenumu un vienu tējkaroti kvalitatīvas olīvu – vai riekstu eļļu (šīs eļļas vietā var izmantot arī citu eļļu). Rūpīgi samaisītu līdz viendabīgam pastveida stāvoklim , to nepieciešams sadalīt vienmērīgā slānī uz sejas, atstāt uz 20 -25 minūtēm. Maskas atliekas procedūras beigās viegli noņemt, izmantojot siltu ūdeni un vates tamponu.

3. recepte

Nepieciešams sajaukt vienu ēdamkaroti banāna mīkstuma biezeni ar vienu tējkaroti citrona sulas un vienu vistas olas baltumu. Tad jāsakuļ ar mikseri masa līdz iegūst viendabīgu pastu, ko uzliek plānā kārtiņā uz sejas un atstāj uz 15 minūtēm. Pēc norādītā laika seju vairākkārt mazgā vēsā ūdenī, pēc tam ādu notīra ar vati, kas samitrināta ar ārstnieciskās kumelītes uzlējumu (viena tējkarote kumelīšu uz vienu litru karsta attīrīta ūdens).

4. recepte

Lai mājas apstākļos sagatavotu nākošo pretgrumbu līdzekli no banāna, nepieciešams saspaidīt biezenī pusīti banāna mīkstuma un sajaukt to ar saspaidītu putriņā vidēji lielu apelsīna daiviņu. Gatavo masu uzlieciet vienmērīgā’slānī uz sejas un kakla. Apmēram pēc 25 minūtēm nomazgājiet maskas atlikumu ar tekošu siltu ūdeni . Šo masku izmantojiet ne retāk kā vienu reizi nedēļā. Pēc procedūras ieteicams seju notīrīt ar svaigu sulu, kas iegūta no alvejas jauniem dzinumiem (uzmanīgi nogrieziet auga jaunos dzinumus, ietiniet tos polietilēna plēvē un ievietojiet uz nedēļu ledusskapja apakšējā plauktā).

avots: VK.com
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.