2.3 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

10 iemesli, kādēļ kļūt par Avon konsultantu

 

Tu vari būt pilna laika studente, vai arī pilna laika darbiniece, tai pat laikā esot Avon Konsultants. Ieskaties šajos 10 iemeslos, kādēļ kļūt par Avon konsultantu!

1. Rokas stiepiena attālumā ir vairāk nekā 1000 izcilas kvalitātes produktu, kas ir pieejami par daudz labāku cenu nekā veikalā.

2. Tu vari izvēlēties, vai pasūtīt produktus tikai sev un ģimenes locekļiem, vai pārdot tos, lai nopelnītu kabatas naudu. Pievienošanās nerada nekādas saistības.
3. Tavi ienākumi ir atkarīgi tikai no tavas vēlēšanās pārdot.

4. Tu vari izmēģināt jaunus produktus pirmā! Šie produkti tiek saukti par demo. Demo produkti ir pieejami par īpaši labu cenu, bet ierobežotā daudzumā, tāpēc tos var pasūtīt tikai konsultants.

5. Katra kampaņa sākas ar jaunu motivācijas programmu, kurā ir izdevīgi piedāvājumi. Ikviens, kurš vēlas var krāt punktus, un pēc tam tos apmainīt pret vērtīgām balvām. Avon regulāri tiek rīkotas akcijas, kurās var iegūt produktus bez maksas vai par ļoti pievilcīgām cenām.

6. Bieži vien tev ir iespēja piedalīties konsultanu apmācībās. Tikai dažas no tām ir par maksu. Pārējās bez maksas. Kas var būt labāks ieguldījums nākotnē par sevis izglītošanu?

7. Tu neesi viena! Katrā reģionā tiek organizētas sapulces, kurās stāsta par dažādiem svarīgiem jautājumiem. Šī ir lieliska iespēja, kā tu vari labāk reaģēt uz klientu jautājumiem un pievērst uzmanību labākajiem un svarīgākajiem piedāvājumiem.

8. Tev nav jāiegādājas pilnizmēra produkts, lai izmēģinātu to. Tev ir pieejami arī paraudziņi, kurus vari iegādāties par izdevīgām cenām.

9. Tu vari atrast jaunus cilvēkus / klientus / draugus / paziņas, kuri lieto Avon produktus, lai iegūtu atsauksmes.

10. Iespējams, vissvarīgākais, ir jaunas pieredzes gūšana. Visādā ziņā. Kā arī tas, ka var uzlabot zināšanas un komunikācijas prasmes pārdošanas jomā.

Vai tu to vēlētos izmēģināt? Vai tev ir kādi jautājumi? Papildus informācija par šo pašu tēmu vari atrast Avon mājas lapā.

Klikšķini te, uzzini vairāk un piesakies par AVON konsultantu!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.