1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Dodies ciemos uz Auriculo centru!

 

Turpinot svinēt mūsu valsts svētkus, šī gada 20. un 21. novembrī Auriculo centrs rīko atvērtās durvju dienas, kurās ikviens aicināts bez maksas izmantot Roll Shaper trenažierus.

Roll Shaper trenažieri mūsdienās ir viens no skaista auguma un stipras veselības uzturēšanas papildinājumiem, kas diezgan droši konkurē gan ar sporta masāžu, gan ar spēka treniņu sporta zālē. Šī treniņu programma attīra organismu no toksīniem un nodrošina iekšējo hidrāciju (apgādāšanu ar ūdeni), kā arī stiprina imūnsistēmu un veicina vielmaiņas ātrāku darbību. Svarīgs un efektīvs Roll Shaper treniņu programmas ieguvums ir ķermeņa svara un apkārtmēra samazināšanās, tonizēti muskuļi un novērsts celulīts. Limfodrenāžas masāžas efekts ir acīmredzams jau pēc pāris nodarbībām.

Šajās Auriculo centra atvērto durvju dienās, ikvienam būs brīnišķīga iespēja ne tikai izmēģināt Roll Shaper programmu, bet arī iepazīties ar auriculo medicīnas un terapijas iespējām kopā Anitu Ozolu. Šoreiz viņa dalīsies pieredzē un zināšanās par to, kā minerālvielu un vitamīnu trūkums, vai tieši pretēji, pārlieku liela to uzņemšana, ietekmē organisma veselību.

20. novembrī plkst. 18:00 būs iespēja bez maksas klausīties iedmesmojošas Vumfit un Vumbuilding treneres Lauras Bartonikas stāstījumā par sievietes seksualitāti un sievietes juteklisko ķermeni. Savukārt 21. novembrī fitnesa trenere Ilva Janīte dalīsies padomos par to, kā ikdienas treniņus kombinējot ar Roll Shaper, var iegūt efektīvu rezultātu.

“Atvērto durvju dienas mērķis ir iepazīstināt ikvienu ar mūsu centra unikālajiem pakalpojumiem, kuri palīdz gūt stipru veselību ar dabā sastopamajiem līdzekļiem. Mums tas patiešām izdodas – esam palīdzējuši daudziem cilvēkiem atkal dzīvot bez galvassāpēm, hroniska noguruma un liekā svara. To visu panākam ar auriculo terapiju un citām efektīvām metodēm – tādām kā Roll Shaper, detox kāju vanniņām un ēterisko eļļu terapiju,” saka centra vadītāja Daira Jonase.

Auriculo centra atvērtās durvju dienas tiek rīkotas pirmo gadu – šoreiz izvēloties atbalstīt Latvijas Olimpiešu Sociālo fondu – Latvijas olimpiešu, izcilu bijušo sportistu, treneru, sporta darbinieku u.c. sporta senioru – olimpiešu ārstēšanu. Šajās dienās iegādātos Roll Shaper abonamentus un citus centra pakalpojumus, uzņēmums 10% no ieņēmumiem ziedos šim sociālajam fondam.

Pieteikšanās bezmaksas Roll Shaper nodarbībām un semināriem 20. un 21. novembrī pa tālruni + 371 23 772 201 vai Auriculo centrā Eksporta ielā 12-217, Rīgā.

Vairāk informācijas par pasākuma programmu mājas lapā www.auriculo.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.