1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Sievietes pasaulē noteikti: Kāpēc kontaktlēcas ir labākas par brillēm

 

Brunette woman portrait by Ramón  Espelt on 500px.com

Vai tu kādreiz esi saskārusies ar to kaitinošo sajūtu, kad sportošanas laikā tavas brilles slīd nost no deguna? Laipni lūgta klubiņā! Protams, brilles ir ļoti svarīgas cilvēkiem ar redzes traucējumiem, bet mēs pastāstīsim pāris situācijas, kurās kontaktlēcas pārspēj tavas mīļās ačenes!

Tu skaidri redzi, kā uzklāt grimu. Vai tu kādreiz esi mēģinājusi uzvilkt lainera līniju vai uzklāt acu ēnas cauri brillēm? Tas ir murgs. Ar lēcām šādu problēmu nav, jo tu visu redzi un, starp tavu roku un plakstiņu nav šķēršļu!

Tu vari atrādīt savas grimēšanas prasmes. Caur brillēm tā kārtīgi nopētīt un novērtēt grimu nav viegli. Kad tu valkā kontaktlēcas, draugi uzreiz var pamanīt, cik precīzi tu esi sapludinājusi acu ēnas un pat paprasīt parādīt.

Tu vari skriet. Sviedri uz sejas un jebkura fiziska kustība palīdz tavām brillēm brīvi kustēties. Būtībā, jebkurš mitrums tavu degunu padara par mazu slidkalniņu, pa kuru šļūkā tavas brilles. Trīs kilometru skrējiens šķiet daudz garāks, ja tev visu laiku ir jāpiekārto brilles.

Tu vari nodarboties ar jogu un redzēt sevi spogulī. Te pat jebkādi komentāri ir lieki. Tu vari noliekties uz priekšu un būt pārliecināta, ka pieceļoties tava redze būs nemainīga.

Tu nenosmērē kontaktlēcas. Cilvēks, kurš nevalkā brilles, nevar iedomāties, cik viegli ikdienā var noķēpāt brilles. Katrs mazākais pieskāriens…Lietus… Sniegs…

Kontaktlēcas neatstāj nospiedumus. Dažkārt pietiek ar 30 minūtēm briļļu valkāšanas, lai dabūtu neglītos nospiedumus uz deguna. Kas notiek, ja brilles valkā visu dienu un vakarā novelc? Noteikti nekas simpātisks.

Nav zibspuldzes atspīduma. Ar brillēm tā ir problēma. Katru reizi, kad tu vēlies uzņemt fotogrāfiju, tev ir jābūt pārliecinātai par to, ka tavas acis vispār būs redzamas. Gribi fotogrāfēties? Iegādājies kontaktlēcas.

 

Avots: Cosmopolitan.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.