5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Ekskluzīva ādas kopšana Latvijas ziemā- ELIĒR BB krēms

 

Nekas nespēj tā apburt kā Latvijas daba ziemā, ELIĒR pateicoties tā unikālajam sastāvam piedāvā izbaudīt daļinu Latvijas dabas- Peloid Complex® saturošus produktus. Tieši tas ir iemesls, kāpēc ELIĒR produkti ir īpaši piemēroti Baltijas un Ziemeļvalstu sieviešu lutināšanai un ādas kopšanai!

Katra sieviete sapņo par skaistu, veselīgu sejas ādu, jebkurā gadalaikā, jebkuros apstākļos. Ir laiks palutināt sejas ādu un sniegt tai papildus mirdzumu ar ELIĒR BB Krēmu. Kāpēc tas ir īpašs? Unikālais Peloid Complex® ar papildinošo Latvijas dabas ekstraktu kokteili lieliski izlīdzina ādu, mīkstina to un baro to ar vitamīniem un kas ir svarīgi- sniedz aizsardzību pret apkārtējās vides nelabvēlīgo ietekmi, kas Tavai ādai palīdzēs izbaudīt Latvijas ziemu un aizmirst par sausu, nelīdzenu ādu!
Maigā, samtainā ELIĒR BB krēma tekstūra viegli uzklājas un iesūcas. Krēms lieliski pielāgojas jebkuram sejas ādas tonim, izlīdzina to, veiksmīgi maskē redzamās nepilnības. Slēpj noguruma pazīmes, mitrina, sniez sejai koptu, veselīgu un mirdzošu izskatu.
93,85% dabīgie ingredienti.
Baudi ziemu un baudi ELIĒR!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.