9.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Italia Independent saulesbriļļu un ietvaru kolekcija

 

Italia Independent ir radoša stila zīmols neatkarīgiem cilvēkiem. Zīmols apvieno modi un dizainu ar itāļu tradīcijām un inovācijām tehnoloģiju pasaulē. Pavasaris/Vasara 2016 sezonā Italia Independent briļļu kolekcija ir papildināta ar interesantām formām un jauniem materiālu risinājumiem.

To raksturo mūsdienīgi elementi un itāļu amatnieku meistarība elegantos un izsmalcinātos dažādu nokrāsu modeļos ar nepārprotamu vintage stilu. Viens no kolekcijas jaunumiem ir materiāls “Bright’” jeb Spožais. Šis materiāls liek krāsām iemirdzēties tiešo saules staru iedarbībā, radot patiesu gaismas eksplozijas efektu.

Tāpat jāatzīmē Combo saulesbriļļu modeļi – acetāta frontālā daļa retro stilā apvienojumā ar metāla kājiņām. Nozīmīga evolūciju piedāvā I-Thinkolekcijas līnija –Italia Independent pārdotākie briļļu modeļi I-Thin kvadrātformas un I-Thin apaļās brilles. Šo līniju raksturo futūristiskas formas, spilgtas krāsas un metāla Italia Independent logotips. Italia Independent zīmolu savulaik padarīja slavenu velveta materiāla izmantošana briļļu apdarē–absolūta inovācija optikas industrijā. Šajā sezonā velveta efekts ir atgriezies jaunās formās, tas ir vēl patīkamāks pieskārienam, kā arī izturīgāks pret ārējās vides faktoru iedarbību.

Savukārt Italia Independent otrās kolekcijas līnija I•I EYEWEAR atspoguļo jaunu un tehnoloģisku raksturu. Pavasara/Vasaras kolekcijas galvenā iedvesma ir Indija. To simbolizē spilgtās krāsas un ģeometriskās figūras, kuras tiek panāktas, izmantojot ražošanas procesā digitālās printēšanas metodi.

2016. gada jaunums – Adidas Originals briļļu kolekcija, kura ir tapusi sadarbībā ar Italia Independent, un pirmo reizi tika prezentēta vienā no pasaules nozīmīgākajām optikas produktu izstādēm pasaulē – Opti Munich šī gada janvārī. Iedvesmojoties no Adidas Originals radošā un ekspresīvā ielu stila, kā arī no Originals sporta apavu mantojuma, Adidas Originals saulesbrilles ir ražotas no viegla polimēra materiāla un papildinātas ar gumijas akcentiem. Italia Independent zīmola kolekcijas Italia Independent, I•I EYEWEAR, Adidas Originals ir pieejamas labākajos optikas un modes preču veikalos Baltijas valstīs.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.