1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Par visu padomāts: 2017.gada rudens/ziemas sezonas modes tendences

 

2017.gada rudens/ziemas sezonas modes tendences, šķiet, būs labas ziņas tavai garderobei. Kāpēc? Tāpēc ka, tā vietā, lai kaut ko izmestu un pēc tam nopirktu, dizaineri ir parūpējušies par to, ka dažas tendences paliek nemainīgas jau trešo un pat ceturto sezonu pēc kārtas!

Sarkanā krāsa

Tā patiesi būs rudens/ziemas sezonas TOP krāsa! Dažādi toņi, dažādi apģērba gabali un aksesuāri – tu noteikti atradīsi kaut ko savai gaumei.

Stilīgas zeķbikses

Ja gribi izcelties, tad noteikti izvēlies izteiksmīgas zeķbikses. Šī tendence īpaši patiks tām sievietēm, kas savu ikdienu bez svārkiem un kleitām nevar iedomāties visu cauru gadu.

Spalvas un vilna

Daudzām sievietēm (un pat vīriešiem) šī tendence varētu šķist dīvaina, bet modes pasaulē nav vietas garlaicībai. Tieši tāpēc modē nāk somiņas un apavi, kas ir no visām pusēm apstrādāti ar spalvām un vilnu.

Iedvesmojoši vārdi

Ja tev ikdienā trūkst motivācijas vai iedvesmas, iegādājies krekliņu, kas runās tavā vietā. Modes skatēs tērpi bija gluži vai nobārstīti ar dažādiem tekstiem un saukļiem.

Lielas somas

Vasaras mazās somiņas būs jānoslēpj kaut kur dziļāk skapī. Laiks lielām somām! Pat ne vienkārši lielām, bet gan gigantiskām! Beidzot tu varēsi vienā somā ielikt visu, kas tev ir nepieciešams…

Milzīgi džemperi + gaisīgi svārki

Šī ir tendence, kas no modes pasaules nav izzudusi. Piemēram, Lielbritānijā tā ir modē visu gadu! Ērti, sievišķīgi un silti. Ko vēl var vēlēties?

Cepures

Slikto matu dienas, nu, būs pagātnē – ir laiks iegādāties lielu un siltu cepuri!

Spīdīgi apavi

Spīgulīši, akmentiņi, varbūt pat īsti kristāliņi… Nē, nē, tie nebūs apavi „īpašiem gadījumiem”. Rudenī/ziemā tie kļūs par tavu ikdienu. Atbrīvo savu iekšējo dīvu!

Īsi svārki/šorti

Ja tu domā, ka īsie topi bija pārāk izaicinoša tendence, tad, ko tu teiksi par īsiem šortiem un svārkiem? Daudzi dizaineri izvēlējās šos apģērbu gabalus kombinēt ar īpaši gariem zāpakiem un tumšām zeķbiksēm (arī tām izteiksmīgajām).

Pelēks uzvalks

Šī modes tendence jau ir pārņēmusi Ņujorku. Pelēkā krāsa ir gana neitrāla, lai piestāvētu maksimāli daudz sievietēm. Ikdienā jāģērbjas formāli? Noteikti izvēlies pelēku uzvalku.

 

Avots: Whowhatwear.co.uk/ Foto: Pinterest.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.