15.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Jaunais Garnier NEO – maigs pret ādu, iedarbīgs pret sviedriem

 

Skūšanās, vaksācija, ķīmiskas depilācijas, berzējošas drēbes, pārkaršana ziemā, saulei pakļauta āda vasarā, augsta spiediena dezodoranti… Padušu āda tiek pakļauta dažādu veidu nelabvēlīgām iedarbībām, bet sievietes vēlas justies tīras un svaigas katru dienu un katrā situācijā. Tieši tāpēc ir radīts jauns izsmidzināms dezodorants, kas ir maigs pret ādu un iedarbīgs pret sviedriem.

INOVĀCIJA: patentēts vieglās plūsmas apļveida uzgalis. Apļveida uzgalis ar 10 ļoti smalkiem vienmērīgi izvietotiem mikro smidzinātājiem, kas piedāvā vienmērīgu un maigu dezodoranta plūsmu.

 Labākai ādas kopšanai Formula tiek pārveidota maigā sausā miglā. Kā glāsts uz Tavas ādas, tas novērš jebkādu kairinājumu vai dedzinošu sajūtu.

 Bagātināts ar pantenolu, nomierinoša sastāvdaļa, kas tiek izmantota zīdaiņu aprūpē. Tas ir izstrādāts jutīgai ādai un visu ādas tipu mīlēts.

 Labākai iedarbībai pret sviedriem, dezodorants saplūst uz padušu ādas un veido labāku pārklājumu.

Bagātināts ar mineralītu, spēcīgs dabisks absorbējošais minerāls, tas lieliski aizsargā tavu ādu pret mitrumu un smaku 48h.

Izžūst divas reizes ātrāk nekā klasiskais izsmidzināmais dezodorants – nesatur alkoholu, nededzina, bez parabēniem, piemērots jutīgai ādai. Pieejami 5 dažādi aromāti.

Tava āda ir veselīga : tīra, maiga un atviegloti elpo!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.